Лекарката, открила за първи път Омикрон варианта на коронавируса –

...
Лекарката, открила за първи път Омикрон варианта на коронавируса –
Коментари Харесай

Откривателката на Омикрон със скандално разкритие, как я притискали

Лекарката, разкрила за първи път Омикрон разновидността на ковид – Анджелик Кетзи, е била„ притискана от европейските държавни управления да не разкрива, че патогенът е по-лек.

Това разкри самата тя пред "Ди велт ". „ Казаха ми да не разгадавам информацията обществено. Помолиха ме да се възпирам от това да декларирам, че разновидността води до доста по-леко заболяване. Отказах им “, споделя Кетзи.

Тя твърди, че основано на клиничната картина, която е виждала в практиката си, вирусът не води до тежките затруднения, каквито е имало при предходните разновидности.

Анджелик Кетзи споделя, че избрани хора са се пробвали да я „ притиснат “ да приказва избрани неща в общественото пространство, да спести избрани истини за болестта. „ Опитаха да ме принудят, само че не съумяха “, споделя тя.

„ В един миг споделих – тъй като към този момент ми беше омръзнало – че в Южна Африка Омикрон води до леко заболяване, само че в Европа е доста съществено. Това е, което политиците желаеха да чуят “, добавя лекарят.

Кетзи е безапелационна, че натискът върху нея не е идвал от държавното управление в Южна Африка. Тя е получила рецензии от „ специалисти “ в Съединени американски щати и Холандия, които са твърдели: „ Как можете да обясните, че болестта протича леко? Това е сериозна болест! Вижте разновидностите! “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР