Лекарите по света внимателно изучават всички характеристики на коронавируса, който

...
Лекарите по света внимателно изучават всички характеристики на коронавируса, който
Коментари Харесай

Руски учен: Не слушайте СЗО, първият симптом на коронавирус е ...

Лекарите по света деликатно учат всички характерности на ковид, който е потопил света в безпорядък. Международната здравна общественост стартира от ден на ден и повече нови проучвания, свързани с COVID-19, пробвайки се да усъвършенства протокола за лекуване, написа Zdrave.to.

Руският академик Александър Кухарчук, който управлява здравна лаборатория в Мумбай, Индия, се обърна към потребителите на интернет с нова информация по отношение на първия признак на ковид, който хората не виждат.

Специалистът изясни " за какво заболяваме с ковид ":

" Първата причина е, че хората не познават първите признаци на коронавирусна зараза. СЗО ни осведоми посредством интернет, че " най-честите признаци на COVID-19 са висока температура, отмалялост и суха кашлица. Някои пациенти могат да имат болежка, задръстване на носа, хрема, възпалено гърло или диария. Тези признаци нормално са леки и стартират последователно " изяснява Кухарчук.

Според него, все пак, което споделя Световната здравна организация, в действителност в първите дни на инфекцията се появява напълно друг признак:

" Измина съвсем месец от публикуването на изследването, което разкри повече от 200 признака на появяването на COVID-19 и преди всичко измежду тях не е тресчица и отмалялост, а ГЛАВОБОЛИЕ! И това е всичко... доста постоянно няма други признаци през първите дни!

Това значи, че хората и лекарите би трябвало да бъдат по-внимателни за коронавирусна зараза - всички признаци, присъщи за ARVI, чревни инфекции, грип, кожни болести и неврологични разстройства, в този момент би трябвало да се преглеждат като възможност за началния етап на COVID-19! ", предизвести той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР