Лекарите от Специализираната болница за активно лечение по кардиология във

...
Лекарите от Специализираната болница за активно лечение по кардиология във
Коментари Харесай

Лекари дариха средства за лечението на млада жена

Лекарите от Специализираната болница за интензивно лекуване по кардиология във Велико Търново подариха средствата за отбелязване на професионалния си празник за лекуването на онкоболна жена. Това заяви за Радио „ Фокус “ – Велико Търново шефът на лечебното заведения доктор Йорданка Томова.
Жената се споделя Дария Манева и е на 40 години. Преди 6 месеца е станала майка. Страда от онкологично заболяване, за което са нужни средства за лекуване в чужбина – в Германия или Израел, съгласно финансовите благоприятни условия.
" Тази година 7 април се пада в събота преди Великден. Колективът на болница реши, че няма да честваме своя професионален празник. Сумата, която трябваше да отделим за този празник, е събрана и дарена на дъщерята на наша колежка. Това е млада жена с тежко онкологично заболяване, която има потребност от лекуване от чужбина. Решихме в седмицата на Великден да създадем този доблестен жест към един младеж. Дано има шанса да преброи заболяването ", добави доктор Йорданка Томова. Тя заяви, че набирането на средства продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР