Лекари в Капитолия, САЩ съобщават, че няколко членове на Конгреса

...
Лекари в Капитолия, САЩ съобщават, че няколко членове на Конгреса
Коментари Харесай

Лекари в Капитолия: Сенатори са общували със заразен с коронавирус на конференция

Лекари в Капитолия, Съединени американски щати оповестяват, че " няколко " членове на Конгреса са имали контакт с лице , което е участвало на скорошна политическа конференция и след това е развило COVID-19 . Те " остават в положително здравословно положение ", допълват от кабинета, оповестява АП.

Болният е цитирал " съответни имена на хора, с които е имал контакт по време на срещата ". " Няколко от тези лица, членове на Конгреса, бяха разпознати и се свързаха с тях вечерта на 7 март ", от лекарския кабинет.

Проверени са за признаци и хората са с " невисок риск " от заразяване с заболяването, се споделя в изказването. Всички депутати, които лекарите следят, " остават в положително здраве ".

В неделя двама членове на Конгреса, сенатор Тед Крус и Поп Пол Госар , обявиха, че се изолира т, откакто откриват, че са имали контакт със инфектираното лице на конференцията.

Освен Крус и Госар, има още трима сенатори и 12 членове на Камарата, които е трябвало да приказват на конференцията, Стив Скалис от Луизиана, републиканският водач Лиз Чейни от Уайоминг и конгресменът Марк Медоуз от Северна Каролина, който е началник на личния състав на Белия дом, учства и Илейн Чао, брачна половинка на водача на болшинството в Сената Мич Макконъл.

Чейни не е била до инфектирания участник в конференцията. И Доналд Тръмп, и Майк Пенс са говорили на конференцията , само че Белият дом съобщи, че няма индикации , че или са се срещали , или са били в " непосредствена непосредственост " със инфектирания .
 В американския Конгрес обмислят отдалечен режим на работа поради ковид
В американския Конгрес обмислят отдалечен режим на работа поради ковид

За щатните служители…
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР