Лек, но неприятен проблем мъчи половинките на водещите Андрей Арнаудов

...
Лек, но неприятен проблем мъчи половинките на водещите Андрей Арнаудов
Коментари Харесай

Смут във „Фермата“! Андрей призна как измъчва жена си Емануела

Лек, само че противен проблем мъчи половинките на водещите Андрей Арнаудов и Иван Христов. Оказа се, че Андрей хърка като дъскорезница и провокира смут у брачната половинка си Емануела. В последните месеци и нощите на известното семейство Христови са непоносими, тъй като Иван също хърка, а с всеки минал ден звуците стават все по-мощни и изразителни, призна виновникът за тях в ефира на „ Фермата “.

Шумът смущавал съня на Ирина и пречел на пълноценната й отмора, и тя по всякакъв начин се опитвала да спре дребната нощна „ музика “. „ Жена ми е потресена. Като захъркам, тя стартира да ме блъска и удря. След това споделя: „ Ти не си отговорен! “. Ами като не съм отговорен, остави ме! “, оплака се Иван пред феновете и разигра скеч, с цел да покаже по какъв начин обичаната му го раздрусва през нощта.

Докато обаче Иван и Андрей хъркат на меките си кревати вкъщи, участниците в новия сезон на „ Фермата “ спят на гола поляна. За да преживеят ледените нощи, кандидатите за стоте бона си лягат облечени в няколко ката дебели облекла, само че, все пак, на сутринта се будят сковани от мраз. В идващите месеци те ще би трябвало да изградят от нулата спални пространства, кокошарник и обор, и да засадят зеленчукова градина.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР