Легионът `Свобода на Русия` обяви участие във военни действия на

...
Легионът `Свобода на Русия` обяви участие във военни действия на
Коментари Харесай

Водят се бойни действия на територията на руската област Белгород: Предупредиха хората да се приберат в мазетата

Легионът `Свобода на Русия` разгласи присъединяване във военни дейности на територията на Руската федерация.

По-рано през днешния ден беше обявено за дейности в Белгородска област, както и за придвижване на цивилни отвън Шебекино в същата област, оповестява.

Определящите се като съветски доброволци от легиона „ Свобода за Русия “ и от „ Руския доброволчески корпус “ оповестяват, че не престават настъплението си в дълбочина на територията на Руската федерация. На 1 юни те демонстрираха в канала си в Telegram по какъв начин унищожават съветска военна техника - камион с муниции и самоходна минохвъргачка " Тюлпан ". От " доброволческото " придвижване настояват, че са завладели съоръжение, което ще им даде опция да въоръжат нови попълнения, съобщи Актуално.ком. 

" Грайворон (град в Белгородска област в Русия) е единствено началото. Заради малодушието на военните " чакали " на Путин получихме доста титли. Благодарение на това ще можем да въоръжаваме повече наши приятели. Ние ще освободим цяла Русия, от Белгород до Владивосток “, споделят " доброволците " във видеообръщение. 

Те се обърнаха и към локалните поданици с апел: " Горещо предлагаме на всички цивилни да слязат в мазетата и убежищата: не позволявайте на Кремъл да направи от вас „ мъченици на режима “! "
 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР