Легендите FOREIGNER са истинското въплъщение на рока с 40-годишна суперуспешна

...
Легендите FOREIGNER са истинското въплъщение на рока с 40-годишна суперуспешна
Коментари Харесай

FOREIGNER в сянката на Оскарите

Легендите FOREIGNER са същинското олицетворение на рока с 40-годишна суперуспешна кариера и десетки хитови части. Музикантите, които ще чуем онлайн на 9 май в Арена Армеец, могат да се похвалят и с “филмова кариера”, въпреки и не в обичайния смисъл на думата - музиката им звучи в над 100 от най-популярните кино и ТВ заглавия. Дни след оповестяването на номинираните за най-престижните кино награди Оскар, стана ясно, че шлагерът “Feels Like the First Time” звучи в едно от отличените заглавия – “Аз, Тоня”.

Филмът, в чиято основна роля влиза очарователната и извънредно надарена Марго Роби, споделя за живота на една от най-противоречивите персони във фигурното пързаляне Тоня Хардинг. В основен миг от продукцията Роби в ролята на Хардинг извършва троен аксел, а незабавно по-късно звучи и “Feels Like the First Time” на FOREIGNER. Лентата ще се бори за Оскар за най-хубава актриса в основна женска роля, най-хубава актриса в поддържаща женска роля, както и в категорията за монтаж.

Но това напълно не е единственото парче на рокаджиите, в което сме чували присъщата китара и незабравими текстове на любимците на генерации меломани. Хит номер едно на FOREIGNER " I Want to Know What Love Is " е най-предпочитаният саундтрак, звучал в редица блокбастъри, измежду които лентата от 2017 година „ Бодигард на убиеца” с присъединяване на Самюъл Джаксън и Райън Рейнълдс. Песента можем да чуем и в комедията „ Палави мамчета “ с Мила Кунис, както и в “Рок завинаги”.

Телевизионните продукции също не подминават баладата, като измежду най-известните заглавия с мелодията е един от най-номинираните и известни сериали „ Оранжевото е новото черно”. В спечелилия утвърждението на милиони почитатели по света сериал на NETFLIX “Stranger things” пък можем да чуем " Waiting for a Girl like You ". В анимационните „ Семейство Симпсън “ и “Семейният тип” звучи друго обичано парче на FOREIGNER - " Hot Blooded ".

В тези и в още редица други хитови заглавия звучи музиката на рок легендите. На 4 март пък следва да разберем кои ще бъдат огромните спечелили на тазгодишното издание на Наградите на филмовата академия.

Концертът на FOREIGNER е на 9 май от 20:30 часа в Арена Армеец. Билетите са на цени от 50 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com. Повече информация: Foreigner live in Sofia - Official Event.

Медийни сътрудници: Darik, FM+, БНР, Biograph, Hello Magazine, Top Gear, Auto Bild, Стандарт, dnes.bg, az-jenata.bg, actualno.com, Sportlive.bg, iWoman.bg, Sofialive.bg, Rockthenight.eu, kafene.bg
С поддръжката на: Happy Bar & Grill, Ciela, OMV
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР