Легендата на ЦСКА Петър Жеков посъветва треньора на червените да

...
Легендата на ЦСКА Петър Жеков посъветва треньора на червените да
Коментари Харесай

Жеков: Белчев е добър треньор, знае как да намери слабите страни на съперниците

Легендата на ЦСКА Петър Жеков посъветва треньора на " алените " да заложи на двама или трима нападатели за дуела с БАТЕ от Лига Европа. " Али Coy не може да е самичък. Той мине един, мине втори, и по-късно му вземат топката. За мен е добър вид начело да играе. Той е бърз, демонстрира добра форма, ще помогне доста на Coy ", стартира Жеков изявлението си пред " Мач Телеграф ".

" И мача с БАТЕ, и този с са доста значими. Сега дано мислим единствено за европейския дуел. Той ни следва. Иначе е ясно, че с Разград също ще е доста тежко, добър тим са те. Колкото до борбата с беларусите, знам че те постоянно бият българските отбори -, по-късно. Дано този път нещата се трансформират ", счита Жеков.

" Аз към този момент бях на Панчарево, защото тези, които ще участват на мача, минавахме проби. Заедно с мен бяха Якимов, Пената, Пламен Марков, Джони Велинов. Видях се с играчите, всички са положителни футболисти. Трябва им време. Имат езикова преграда, споделят единствено " Здравей " и " Добър ден ". Едно време, когато отидох в ЦСКА, ги познавах множеството момчета от националния тим. Дори като състезател на им вкарах на " Армията ", а се водех лейтенант и получавах заплатата си точно от София. Но в този момент времената са други. Взимах 210 лв., а съотборниците ми споделяха, че съм получавал огромна заплата... ", продължи Жеков.

" Това, че двамата най-хубави футболисти на БАТЕ Борисов са с ковид (б.а. - Драгун и Стасевич) би трябвало да бъде употребявано от Стамен Белчев. Той е добър треньор, знае по какъв начин да откри слабите страни на противниците ", приключи Жеков. Лига Европа 2 кръг, четвъртък 17 септември  ЦСКА-София 19:00предстои  БАТЕ Борисов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР