Легендата на ЦСКА Христо Стоичков изрази възхищението си от червените

...
Легендата на ЦСКА Христо Стоичков изрази възхищението си от червените
Коментари Харесай

Стоичков е доволен: Армейският дух се завърна, очаквам златен дубъл!

Легендата на ЦСКА Христо Стоичков изрази възхищението си от " алените " футболисти, които през вчерашния ден отстраниха Лудогорец от шампионата за Купата на България. Камата е останал впечатлен от мотивацията на играчите и горещата поддръжка от цялостните трибуни на " Българска песен ". През новата 2018-а Ицо си пожела ЦСКА да се поздрави със златен дубъл.

" Браво на всички! Видях, че армейският дух се е завърнал в цялостния си искра на " Българска войска ". Най-много се веселя, че почитатели и футболисти бяха като едно цяло. Бориха се и заслужиха успеха! На терена се водеше борба, която всички, които обичаме ЦСКА, желаем да виждаме. А на трибуните имаше атмосфера, за която ни завиждат на всички места ", разяснява Стоичков пред " Труд ".

" Показахме, че може да се чества и без ексцесии. ЦСКА постоянно е бил футболното лице на България пред света. Нека по този начин да бъде и през новата година, когато ни следва дружно да отпразнуваме 70-ия празник! И имам вяра - със продобиване на златен дубъл ", добавя Камата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР