Легендата на световния тенис Роджър Федерер може да е перфектен

...
Легендата на световния тенис Роджър Федерер може да е перфектен
Коментари Харесай

Федерер: Бърках близнаците си като бяха малки

Легендата на международния тенис Роджър Федерер може да е съвършен на корта и рядко да бърка, само че в персоналния си живот не постоянно е бил толкоз непогрешим. В занимателно изявление за списание Vogue той разкри, че му се е случвало постоянно да обърква близнаците си. Той има четири деца, като те са две двойки близнаци. Големите са девойките Майла Роуз и Шарлийн Рива, а дребните са момчетата Лени и Лео. Швейцарецът чистосърдечно призна, че в предишното е бъркал момчетата, които в действителност си наподобяват извънредно доста. 

" Признавам си, че като бяха доста дребни, нееднократно ми се е случвало да ги объркам. Но това беше в случаи, когато са с тил към мен или не мога да видя добре лицата им. Сега обаче към този момент съм експерт и няма метод да ги объркам ", показа Федерер и разкри, че се учи доста от малчуганите си.  " Те са страхотни, учат ме на самообладание и да се усмивахм постоянно. Обичам ги толкоз доста! Искам да ги науча на безусловно всичко, което знам и мога. Искам да се изучавам от тях и те от мен ", показа Федерер и разкри какво е най-голямото му терзание - " Че съм влюбен в шоколада, напряко съм шокохолик ", призна той.

Той е прочут с това, че е един от дребното останали в актуалния тенис играчи, които играят бекхенд с една ръка. Маестрото разкри каква е повода за това и след това показа за какво толкоз доста обича Уимбълдън.  " Просто нямах избор, с изключение на да играя бекхенд с една ръка. Причината е, че всичките ми идоли от детството го практикуваха - Борис Бекер, Стефан Едберг и Пийт Сампрас. Обожавам ракетата си, тъй като тя е като продължение на ръката ми и с помощта на нея се случва цялата магия. Колкото до Уимбълдън, боготворя го поради историята и традициите му. За всеки един състезател е сбъдната фантазия да играе на Централния корт ", съобщи Федерер и накрая разкри кои езици владее - френски, британски, немски и швейцарски немски. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР