Легендата на Манчестър Юнайтен Рио Фърдинанд засипа с похвали Ливърпул

...
Легендата на Манчестър Юнайтен Рио Фърдинанд засипа с похвали Ливърпул
Коментари Харесай

Фърдинанд за Ливърпул: Не смятам, че са толкова далеч, колкото хората си мислят

Легендата на Манчестър Юнайтен Рио Фърдинанд засипа с похвали Ливърпул след снощното им показване в дуела с Рейнджърс и гръмката победа, въпреки че шотландският гранд съумя да поведе в 17-ата минута. След това мърсисайдци реализираха същинска наказателна акция посредством попадения на Робртео Фирмино, Дарвин Нунес, Мохамед Салах и Харви Елиът и победи с впечатляващото 7:1 в Глазгоу. Тази победа бе значима за самочувствието на подопечните на Юрген Клоп футболисти, които през уикенда ще имат тежката задача да се изправят против първенеца Манчестър Сити.
 Ливърпул изля целия си яд върху Рейнджърс, Салах с най-бързия хеттрик в ШЛ Ливърпул изля целия си яд върху Рейнджърс, Салах с най-бързия хеттрик в ШЛ
“Не считам, че Ливърпул е толкоз надалеч, колкото хората си показват и това се видя през днешния ден. Мо Салах може и да е малко звън форма, само че през днешния ден влезе и вкара хеттрик. Смятам, че най-важното нещо през днешния ден са тези самостоятелни моменти, които могат да трансформират нещата, да има вдъхнат нужната убеденост. Няма значение против кого, значимото е топката да е в мрежата. Това е, което вдъхва убеденост без значение дали си международна класа или не. Салах през днешния ден вкара три, Фирмино два. Сигурен съм, че тези играчи ще погледнат към дуела с Манчестър Сити с доста по-голямо самочувствие в този момент, ” съобщи Фърдинанд.

Ливърпул не стартира своя сезон по най-хубавия метод, само че успеха на Рейнджърс ги сложи в отлична позиция в групата им в Шампионската лига, където имат 9 точки от 4 дуела и преднина от 6 пред третия в подреждането Аякс. Наполи е лидер с 12. В шампионата са на 10-о място с 10 точки от 8 мача.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР