Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс не издържа на напрежението

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс не издържа на напрежението
Коментари Харесай

Райън Гигс се разплака в съда: Кейт ме риташе в главата!

Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс не устоя на напрежението по време на правосъдния развой против него. Уелсецът е упрекнат в домашно принуждение над някогашната си другарка Кейт Гревил поради това, че на 1 ноември 2020 година я е блъснал в лицето с лакът и с глава при скандал.

В правосъдната зала Райън Гигс се разплака, като съобщи, че прекараната нощ в полицейската килия е била " най-лошото прекарване в живота му ". Отне му няколко минути, с цел да се успокои, преди да продължи да дава показания.

Преди това Гигс разгласи пред съда, че е бил " комплициран и изплашен ", откакто е бил упрекнат, че е блъснал с глава приятелката си по време на спор поради мобилен телефон.

Той съобщи, че не е удрял съзнателно Кейт Гревил по главата и че двамата инцидентно са сблъскали главите си.

Давайки показания за втори ден, Гигс съобщи, че Гревил се е опитвала да вземе телефона си от джоба му, когато са се озовали лице в лице в кухнята.

" Тя ставаше все по-агресивна. Бяхме изправени един против различен. Беше нещо като дърпане на въже и по-късно си ударихме главите ", сподели той и добави, че по-късно Гревил е паднала обратно и че " напълно ясно е видял, че е засегната ".

36-годишната Гревил споделя пред съда, че Гигс е поставил двете си ръце на раменете ѝ и я е блъснал с глава в лицето, след което двамата не престават конфликта си и на земята. Там играчът е разрушил устната на дамата след удар с лакът. Бившият футболист обаче твърди, че е работил при самозащита.

" Кейт стартира да ме рита в главата. Веднага щом се озовахме на пода, ме ритна в главата и аз се опазих.

След към шест-седем ритника в главата просто станах и тръгнахме всеки по своя път ", свидетелства Гигс.

Ако бъде приет за отговорен, го грозят до 5 години зад решетките.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР