Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил прие тежко поражението на

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил прие тежко поражението на
Коментари Харесай

Гари Невил съсипа Бруно Фернандеш: Позор, срам!

Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил одобри тежко провалянето на „ алените дяволи “ с 0:7 от огромния противник Ливърпул. В разбора си след края на мача в студиото на „ Sky Sports “ той акцентира отрицателната игра на полузащитника Бруно Фернандеш.

„ Второто полувреме беше същински срам, тимът беше на части, изключително Бруно Фернандеш, който игра срамно. Някои негови дейности бяха смущаващи. Дори изглеждаше, че подвига ръце, питайки за какво не са го извадили от терена “, сподели някогашният британски национал.

„ Надявам се, че е било просто неприятен следобяд. Вярвам, че Тен Хаг ще се оправи бързо и по най-хубавия метод. Правил го е в предишното, само че в този мач те се счупиха като тим, играчите изгубиха мозъка и дусциплина “, добави Гари Невил.

Дълго време ще се приказва за разгромната загуба на Манчестър Юнайтед с 0:7 от Ливърпул.

Творчеството на почитателите в обществените мрежи е безгранично, само че „ алените дяволи “ сякаш си вкараха автогол с обява след спечелването на Карабао Къп.

Тогава от клуба разгласиха къс текст в обществените мрежи, гласящ: „ Ерата Ерик загар Хаг стартира. “

Едва ли обаче от Юнайтед са си представяли какво ще се случи единствено седмица след триумфа над Нюкасъл с 2:0, а будни почитатели на Ливърпул бързо, бързо се сетиха за този пост и подходиха с подигравка към него.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР