Легендата на Манчестър Юнайтед Анди Коул шокира с признания за

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Анди Коул шокира с признания за
Коментари Харесай

Легенда на Юнайтед иска да доживее до 50

Легендата на Манчестър Юнайтед Анди Коул шокира с самопризнания за здравето си. Бившият британски нападател има заболяване на бъбреците, което е довело до тежка меланхолия и нови проблеми в последните месеци. 

В момента Коул е под строга карантина, защото е в изключително рискова група при заразяване с COVID-19. Един от героите на Юнайтед в ерата на сър Алекс Фъргюсън разкрива, че постоянно мисли за завършек на живота си, написа още Gol.bg.

" Опитвам се да не виждам прекомерно надалеч напред и да я карам ден за ден - споделя Коул, представен от " България през днешния ден ". - Наскоро прекарах необикновено време с щерка си. Тя ми сподели: " Тате, ти ще живееш постоянно ". Винаги ще го помня. Но аз непрестанно ѝ споделях: " Ако ги докарам до 50, ще бъда благополучен ". 

" Аз съм на година и малко от 50-те и дали ще съумея? Имайки поради какво съм претърпял, би трябвало да измисля нещо. Най-големият ми боязън е, че един ден ще се събудя и бъбреците ми ще са спрели. Не ме интересува нищо друго, това е най-големият ми боязън. "

" Питам се по какъв начин ще мина през това душевен, в случай че още веднъж се случи, опасявам се. Миналата седмица беше една от най-трудните ми. В предходната се видях с щерка си, която беше с маска и щит. "

" Това беше първият път, когато съумях да поддържам връзка с някого от девет седмици. Но откакто си потегли, беше извънредно. Има доста случаи, в които желая да се откажа. Не единствено от живота, само че и от всичко друго ", приключи легендата.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР