Легендата на Локомотив Пловдив и българския футбол Христо Бонев бе

...
Легендата на Локомотив Пловдив и българския футбол Христо Бонев бе
Коментари Харесай

Христо Бонев разтърси половин Пловдив след рекорда на Камбуров

Легендата на Локомотив Пловдив и българския футбол Христо Бонев бе извънредно щастлив за усъвършенствания връх на Мартин Камбуров, който в понеделник вечер вкара 254-я си гол в А група и задмина Петър Жеков.

Пред "Марица " Зума съобщи: "Честито, Мартине! Много се веселя, че тъкмо ти усъвършенства близо 50-годишния връх на тогавашния ми съотборник в националния тим Петьо Жеков. Горд съм, че 154 гола от върха ти са вдигали на крайници почитателите на обичания ни Локомотив ".

"Ти от дълго време влезе в историята и то освен с головете си, с шампионската купа и Суперкупата. Ти направи нещо още по-голямо - завоюва сърцата на същинските почитатели с любовта си към футбола, а с образеца си възпламени по играта хиляди деца ".

Със сигурност в тези дни доста хора ще ти честитят и ще се опитат да се отъркат в теб. Всеки обича съумелите и да бъде с тях. Знам, че ти си непознат на тази суетност и разбираш доста добре същинските стойности в живота. Показал си, че можеш да се бориш за сложни дела като онази, когато спасявахме Локомотив през 2014 и 2015 година

Когато на Лаута нямаше и стотинка, а на стадиона бяхме единствено ти, Христо Колев, Наско Узунов и аз. Малко по-късно, с цел да спасиш обичания си тим, ти даде пари от своя джоб, а по-късно усети на гърба си остарялото знамение "няма ненаказано положително ". Но като същински мъж остави дребнотемието някъде там долу и продължи блестящата си кариера до този приказен връх ".

"Искам да пожелая на теб и фамилията ти на първо място здраве. Ще прибавя още едно мое благопожелание - да изиграеш най-малко още един мач с черно-бялата фланелка на обичания ни Локомотив ".

"И една молба: без значение като какъв, продължи с футбола. Футболът ни има потребност от хора като теб. И се апелирам най-хубавото ти попадение - дребният Мартин Камбуров, един ден да надмине баща си ".

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР