Легендата на Левски Станислав Ангелов направи любопитно изказване. Пелето изрази

...
Легендата на Левски Станислав Ангелов направи любопитно изказване. Пелето изрази
Коментари Харесай

Пелето шокира: Ако бях останал в ЦСКА, щях да имам по-добра кариера

Легендата на Левски Станислав Ангелов направи любопитно изявление. Пелето изрази мнение, че е щял да направи по-добра кариера в ЦСКА. Както е известно, някогашният капитан на “сините ” e младеж на армейците, като в края на предишния век е съотборник в Борисовата градина с фигури като Стилиян Петров, Димитър Бербатов, Методи Деянов, Милен Петков, Красимир Чомаков, Владимир Манчев, Христо Янев и други През 2001 година обаче Ангелов се разделя с ЦСКА и минава в отбора от “Герена ”. Пелето е съществена част от състава на Станимир Стоилов, достигнал до четвъртфинал за Купата на УЕФА и груповата фаза на ШЛ.

" Израснахме в среда, в която нямаш право да се съобразяваш с непознатото мнение - би трябвало да оцеляваш някакси. Като футболист постоянно съм се оценявал като човек, който има работа на терена. Извън терена човек си преценя. На терена постоянно съм бил топ експерт, без значение за кой тим съм играл. Дори когато съм играл за ЦСКА, съм се опитвал да победя Левски. Въпреки че на мен Левски ми е в сърцето. Фенски видяно съм си от Левски, само че когато съм играл в ЦСКА това изобщо не ми е пречело да желая да победя Левски и да играя с цялото си сърце супер отговорно. 

Нападки още има. Когато хората не схващат едно нещо, те го отъждествяват по някакъв метод, с цел да могат да го възприемат по-лесно. Ако аз в този момент съм състезателен шеф, тъй като бях за малко, и на някое младо момче му изтича договорът, и в случай че аз не му го възобновя, значи не го желая или не съм го оценил задоволително добре. На мен никой не ми предложи контракт. Всеки има семейство, гледа си фамилията. Левски са ми предложили. Разбира се, че няма нищо неприятно в това. 

Ако се върна назад… Ако бях останал в ЦСКА, щях да имам по-добра кариера, почтено казано. Но никой не ми го предложи - да остана. ЦСКА продаваше - и преди мен, и след мен. Продадоха Стилиян, Мартин, Бербатов, Манчев, Велизар, Ицо Янев… ЦСКА продаваше. Докато в Левски едни шест години трябваше да потвърждавам, че не съм чорбар, нали, че се боря с цялото си сърце за клуба и тима ", сподели Станислав Ангелов в подкаста " ФутБолен Мозък ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР