Легендата на Левски Михаил Вълчев коментира случващото се на Герена

...
Легендата на Левски Михаил Вълчев коментира случващото се на Герена
Коментари Харесай

Мишо Вълчев: Напускането на Стоилов не би трябвало да доведе до срив

Легендата на Левски Михаил Вълчев разяснява протичащото се на " Герена " пред „ Мач Телеграф “. Той приказва и за идното дерби с ЦСКА, за което е сигурен, че „ сините “ ще съумеят да победят. Бившият нападател, несъмнено, стартира с напускането на Станимир Стоилов.

„ Наско показа, че може Стоилов да остане в Левски цялостен живот, само че той е взел своето решение. Да, Мъри прави доста работа, само че откакто не желае към този момент да води тима, ще би трябвало да се оправят и без него. Мисля, че той можеше да си тръгне след мача с ЦСКА, а не преди него. Това е моето мнение “, съобщи Мишо Вълчев.

Според него напускането на Стоилов няма да докара до срив: „ Не би трябвало това, което се случи, да окаже съществено въздействие върху футболистите и те да не могат да играят на терена. Те са експерти и тези неща не трябва да ги интересуват. Трябва да играят по този начин, както го правеха до момента под управлението на Стоилов.

Те могат! Трябва да се потвърждават на полето и да играят за себе си, за почитателите и за Левски!

Сега Елин Топузаков ще ги води. Явно това е решението на този стадий на Сираков. Дали е тъкмо или не - ще разберем. Независимо какъв е изхода от мача с ЦСКА не трябва да обвиняваме Топчо за нищо “, отсече Мишо Вълчев.

По думите му не би трябвало да се търси треньор от чужбина за Левски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР