Легендата на европейския баскетбол Тони Кукоч също върна времето назад

...
Легендата на европейския баскетбол Тони Кукоч също върна времето назад
Коментари Харесай

Тони Кукоч разкри разликата между Джордан и Пипън

Легендата на европейския баскетбол Тони Кукоч също върна времето обратно и си напомни за шампионския си престой в Чикаго Булс, където игра паралелно до Майкъл Джордан и Скоти Пипън.

" Разбрах какво би трябвало да върша, когато дойдох в Чикаго Булс. Имах тази привилегия в Европа, където младите играчи трябваше да се потвърдят, а през това време ти трябваше да ги дразниш. Това е просто една част от това да си новакът в групата ", споделя Кукоч.

Трикратният първенец от НБА споделя още, че Скоти Пипън му е предложил голяма помощ в първата година - " Разликата бе, че аз се причислих към международния първенец Чикаго Булс. Всички бяха страхотни, знаеха какво тъкмо би трябвало да вършат. Не беше елементарно, само че мога да кажа, че Скоти ми оказа помощ извънредно доста, изключително в първата година. Той се държа по страховит метод с мен ".

Кукоч разкрива и главната разлика сред Пипън и Джордан - " Скоти бе доста по-различен от Майкъл. Той бе по-мек от него. Все отново и той понякога избухваше, само че ми оказа помощ, до момента в който Майкъл съвсем постоянно беше нападателен. По някое време идваше при мен, до момента в който почивах. Потупваше ме и ми споделяше: " Обичам те, югославски приятелю ", след което аз му отговарях: " Не, не, не. Хърватия! ". Това са нещата, които остават вечно в спомените ми ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР