Легендата на бойните изкуства Джеки Чан изрази възхищението си и

...
Легендата на бойните изкуства Джеки Чан изрази възхищението си и
Коментари Харесай

Джеки Чан иска да се присъедини към Китайската комунистическа партия

 Легендата на бойните изкуства Джеки Чан изрази възхищението си и желанието си да се причисли към Китайската комунистическа партия, само че за мнозина жители на Поднебесната империя холивудският артист не е добре пристигнал, оповестява изданието South China Morning Post, представени от " Фокус ".

В обществените мрежи не пропуснаха да отбележат, че Джеки Чан е изневерявал на брачната половинка си и че синът му е употребявал опиати – две прегрешения, които биха го лишили от участие в контролно-пропусквателен пункт. Чан изрази своя интерес към участие на симпозиум, проведен от Китайската кино асоциация предишния четвъртък в Пекин. Във видео, излъчено от държавната телевизия Central China Television, Чан сподели на присъстващи на симпозиума, че когато е в чужбина, той постоянно споделя, че е " горделив, че е китаец “.

" Също по този начин изпитвам завист, че сте членове на Комунистическата партия, мисля, че тя е просто страхотна - това, което споделя, дава обещание, постоянно бива изпълнено в границите на няколко десетилетия. Искам да бъда член на контролно-пропусквателен пункт, благодаря “, добави той, ухилен, на фона на гръмко ръкопляскане.

Коментарите му обаче бяха посрещнати бързо с насмешка във Weibo, като потребителите споделиха, че той е неподобаващ за участие в партията. " Не се колебая в неговия национализъм и професионализъм, само че методът му на живот... членовете на нашата партия би трябвало да дават позитивен образец “, написа един от потребителите.

В " Туитър “ изявленията на Чан също вбесиха почитателите му отвън Китай. " Вземам назад всичко хубаво, което в миналото съм мислил за Джеки Чан “, гласи различен от мненията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР