Легендата на българския футбол Петър Хубчев, една от големите фигури

...
Легендата на българския футбол Петър Хубчев, една от големите фигури
Коментари Харесай

Шок! Какво сполетя легендарен наш футболист

Легендата на българския футбол Петър Хубчев, една от огромните фигури на България на международното състезание в Съединени американски щати през 1994 година, се бори с подла болест.

Неприятната новината беше обявена от някогашния капитан на националния тим Стилиян Петров, който даде публична конференция преди благотворителния мач на 6 септември, проведен от него.
-->
Приходите от " Мача на вярата, който ще се проведе на Националния стадион „ Васил Левски “, ще бъдат дарени на нуждаещите си от средства за лекуване на онкологични болести.

Стилиян Петров прикани всички мачове от идния кръг в шампионата да бъдат спрени в петата минута, а почитателите да поддържат Хубчев с овации. Същото ще се случи и в благотворителния мач. Подкрепата си към някогашния си съотборник националния отбор заяви и Красимир Балъков.

" Петата минута на мача ще бъде отдадена за Петър Хубчев, дуелът ще бъде спрян. Един треньор, който се бори със същата болест, един от огромните №5 в българския футбол. Призовавам в идващия кръг в шампионата във всички срещи да бъде оказана поддръжка за Петър Хубчев. Трябваше да взе участие в мача, само че за жалост няма да може. Повече за това ще оставя на Петьо Хубчев. Когато му пристигна времето, ще приказва пред вас. Той се нуждае от тази поддръжка. Идваше при мен в болничното заведение. Позитивност и религия дават късмет да преминеш през всички тези трудности ", съобщи Стенли, съобщи " Блиц Спорт ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР