Легендата на българския футбол Красимир Балъков коментира евентуалното назначение на

...
Легендата на българския футбол Красимир Балъков коментира евентуалното назначение на
Коментари Харесай

Балъков: Илиан Илиев е качествен треньор, трябва да му се даде време

Легендата на българския футбол Красимир Балъков разяснява възможното предопределение на Илиан Илиев за народен селекционер. Очакванията са на следващия ден наставникът на " моряците " да бъде показан публично, откакто преди пет дни досегашният подобен - Младен Кръстаич, беше уволнен от БФС.

" При всички положения по-надолу от това състояние, в което се намираме, мъчно може да слезем. Нямам визия кой ще бъде новият треньор на националния тим. Има догатки, че ще е Илиан Илиев. Доколкото разбрах Мъри Стоилов е отказал да води националния тим. Илиан е извънредно първокласен треньор. Дай Боже футболната общност да застане зад неговия тил. Нещата не могат да се случат толкоз елементарно, изключително когато нямаме промени в детско-юношеския футбол. Да се остави този човек да работи на мира и да му се даде време.

Аз диря виновността повече в метода, по който страната мисли за българския футбол. Трябва да се създадат нужните промени в детско-юношеския футбол, с цел да може да има подобен български футбол, какъвто на нас ни се желае.

Септември е един от хубавите образци, които има в българския футбол. За страдание, аз не съумях да схвана какво тъкмо желае притежателят на клуба. Вижданията ни за футбола са с голяма разлика. Поради тази причина се разделихме. Те си вървят по своя път, очевидно там нещата са по еднакъв метод всяка година.

До зимата ще си умря. Енергията, която бяхме вложили в Септември с моя щаб, не беше дребна. Ден и нощ работихме в името на това Септември да влезе в еfbet Лига идната година. Мисля че оставихме един голям пиедестал, който се надявам да бъде вкоренен от идващите след нас ", каза Красимир Балъков.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР