Легендата на българския футбол и Барселона Христо Стоичков заяви, че

...
Легендата на българския футбол и Барселона Христо Стоичков заяви, че
Коментари Харесай

Стоичков: Проблемът е, че българските футболисти не играят в големи отбори

Легендата на българския футбол и " Барселона " Христо Стоичков съобщи, че казусът на националния тим е, е българските играчи не се подвизават в огромни шампионати, за разлика от четвъртите в света на шампионата през 1994 година

" Сега също имаме положителни играчи. Познавате Миланов от ЦСКА Москва и Попов от " Спартак ". Има и двама-трима в Италия. Проблемът е в това, че нямаме футболисти в огромни тимове. Нашето потомство играеше в " Барселона ", " Валенсия ", " Порто ", " Бенфика "... Сега тимът е млад и перспективен, само че това не е задоволително. Победихме Холандия и Швеция, само че тъй като те към този момент не са това, което бяха ", разяснява Стоичков пред съветското издание " Чемпионат ".

Камата разкри, че се е уморил от хора, които не схващат от футбол и за това е избрал за известно време да се дистанцира от зеления терен. Той обаче не изключва един ден да се завърне като треньор.

" Уморих се от хора, които не схващат от футбол. От несъответстващи изявления. Харесва ми настоящия ми живот. Пътувам, срещам се с нови хора и имам повече време за всичко. Всичко е допустимо, може един ден да се върна във футбола, в случай че ми насочат забавно предложение. Рано или късно може да се върна, само че не бързам ", съобщи той.

Финансовите параметри няма да го поблазнят, а най-голямото му благосъстояние си има име - внучката му Миа.

" Аз съм доста богат - на другари. На тях и на футбола дължа всичко. Пари също си имам, само че най-важното е че съм здрав. Вече съм дядо - това е моето благосъстояние ", безапелационен е Камата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР