Легендата Люпко Петрович ще бъде картотекиран пред УЕФА като старши

...
Легендата Люпко Петрович ще бъде картотекиран пред УЕФА като старши
Коментари Харесай

Люпко Петрович ще води ЦСКА пред УЕФА

Легендата Люпко Петрович ще бъде картотекиран пред УЕФА като старши треньор на ЦСКА за квалификациите в Лига Европа. Временният треньор Добри Митов няма нужния лиценз, а на “Армията” желаят да привлекат още един треньор в щаба, само че наложително изискване е той да работи в екип с Люпко. На процедура сърбинът ще е основният фактор в щаба. Собственикът на клуба Гриша Ганчев залага на Люпко още от годините в Литекс.
Петрович изведе Цървена звезда до КЕШ през 1991 година, а записа и триумфи на интернационалния терен с Левски и Литекс.
" Армейците " са преговаряли със Стамен Белчев, само че той отказал да бъде помощник, още повече откакто завоюва баража с Арда против Монтана и класира кърджалийския отбор за първи път в елита.
След отхвърли на хасковлията клубът от Борисовата градина се е насочил към различен треньор, най-вероятно Христо Янев, който води ЦСКА от лятото на 2015 година до август 2016 година, само че бе освободен и отстъпи поста таман на Белчев, а през 2018 година още веднъж води за малко отбора след напускането на хасковлията.
От ЦСКА успокоиха почитателите, че няма да продават асовете Тиаго и Жеферсон по време на летния трансферен прозорец. Изобщо няма да има ликвидация на играчи, безапелационни са " алените ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР