Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов остана доволен от жребия

...
Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов остана доволен от жребия
Коментари Харесай

Джони Велинов: Нито крачка назад, чакайте силен сезон от ЦСКА

Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов остана удовлетворен от жребия за 1/4-финалите в шампионата за Купата на България, който отреди армейците да се изправят против Черно море на стадион „ Българска войска “.

„ Нормален чоп, щом сме у дома. Черно море е мощен тим, ще бъде тежко, само че въпреки всичко сме ЦСКА “, сподели Джони Велинов

„ В ЦСКА постоянно задачата е една – шампионска купа и Купата на България. След това идват европейските шампионати. Доволен съм, признателен съм от жребия. Преодолим тим “, изрече се сбито той.

Той изрази насладата си от обстоятелството, че „ алените “ ще зимуват на върха в шампионата: „ Отдавна не сме били преди всичко. Много сме удовлетворени от постигнатото. Това беше доста значимо за нас и го постигнахме. Сега би трябвало да се продължава единствено нагоре, нито крачка обратно, чакайте мощен сезон от ЦСКА “.

Велинов разкри, че зимната селекция на тима ще включа не повече от 1-2 нови футболисти: „ Ще има, естествено. Максимум 1-2 футболисти, които са качествени. Имаме доста качествени футболисти и е обикновено 1-2 мощни да дойдат. Това ще бъде “.

„ Не, няма още никой с преустановен контракт. Като стартира шампионата, ще се заяви кои ще се освободят, кои ще бъдат новите. Не съм вътре в нещата, просто знам, че ще се вземат 1-2 футболисти, друго не мога да ви кажа “, приключи той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР