Легендарният треньор и футболист на Аспарух Никодимов сподели каква според

...
Легендарният треньор и футболист на Аспарух Никодимов сподели каква според
Коментари Харесай

Паро Никодимов разкри правилната рецепта за зимната селекция на ЦСКА

Легендарният треньор и футболист на Аспарух Никодимов показа каква съгласно него е вярната " рецепта " за зимната селекция на клуба.

" Изключително значимо е да се посочи, че във всеки тим треньорът най-добре знае на кой състезател може да разчита и в кои зони се нуждае от укрепване. Освен това Стойчо Младенов нееднократно е потвърдил, че умее да избира верните футболисти, които да пасват на неговата философия ", съобщи Паро за " Тема спорт ".

" През есента представянето на не бе безапелационно, изключително в нападателен проект. Там липсваше изненада, а темпото на офанзивите бе монотонно. Със сигурност е нужно това държание да се промени за началото на пролетния полусезон. Ако бъдем максималисти, би трябвало да кажем, че отборът се нуждае от укрепване на много позиции, в случай че желае в действителност да е действителен кандидат за купата ", счита още алената легенда.
свързани новини4057на 13.12.2021
" Аз обаче съм съперник на въртележката, в която във всеки трансферен прозорец се взимат по 5-6 нови играчи. Предпочитам в този момент да бъдат привлечени 1-2 футболисти, само че те да са качествени., да имат какво да дадат на тима, да покачат класата. Това би бил доста по-добър вид, в сравнение с да се заложи на количество и запълване на дупки ", добави още Никодимов.

" За страдание положителните футболисти костват скъпо, само че на " Армията " са показвали, че се ориентират добре на трансферния пазар ", сподели още той.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР