Легендарният капитан на Ливърпул, спечелил всичко в последните години, направи

...
Легендарният капитан на Ливърпул, спечелил всичко в последните години, направи
Коментари Харесай

Легенда на Ливърпул обяви защо напусна клуба

Легендарният капитан на Ливърпул, спечелил всичко в последните години, направи своята изповед.

Полузащитникът Джордан Хендерсън е напуснал Ливърпул, тъй като към този момент не е бил мечтан в британския футболен клуб. Това съобщи някогашният халф на " алените " в изявление за The Athletic, откакто по-рано през лятото приключи прехвърлянето си в Ал Етифак от саудитското състезание.
-->
" Имаше няколко неща, които ме тормозиха. Имам доста положителни връзки с мениджъра Юрген Клоп, който постоянно е бил почтен с мен. Няма да изпадам в елементи за персоналните ни диалози, само че ми стана ясно, че към този момент няма да играя толкоз доста. Знаех, че Ливърпул ще притегля играчи на моята позиция ", сподели той.

" За мен щеше да бъде мъчно да го приема, защото съм в клуба от дълго време и съм негов капитан. Всички знаят това, мениджърът също го знае. Освен това, през идващото лято ни следва европейско състезание и националният тим е значим за мен.

" След това пристигна запитването на Ал Етифак за възможен трансфер, а клубът не отхвърли незабавно тази опция. В този миг разбрах, че желанието на хората е Ливърпул да остана може би се е трансформирало. Знаех, че това ще се случи в един миг, само че не допусках, че ще бъде толкоз скоро. Трябваше да приема това.

" Ако един от тези хора (ръководството) ми бе споделил, че желаят да остана, в този момент нямаше да водим този диалог. Това обаче не се случи и аз трябваше да помисля за идната стъпка в кариерата ми. Не споделям, че съм бил форсиран да напусна, само че и в нито един миг не се усещах мечтан.

" Намирам се в края на кариерата ми и желая да бъда благополучен, да играя. Не желая да седнал съм на пейката и да влизам за по 10 минути на мач. Това щеше да има доста отрицателно въздействие върху възможностите ми да играя и за Англия ".

" По време на подготовката хвърлих доста старания и влязох в доста добра форма, само че обстановката не се промени въобще. Запитах се дали има значение какво върша, или не. 

" Ливърпул остава вечно мястото, на което се родиха децата ми и където реализирах доста. Обичам клуба и почитателите. Мисълта да се изправя против тях не ми харесваше. Така се стигна до опцията да играя за Стивън Джерард в друго състезание и в тотално друга просвета. Проектът ми хареса и ще опитам да оказа помощ по всички способи, на които съм кадърен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР