Легендарният гръцки нападател Ангелос Харистеас ще пристигне в България, научи

...
Легендарният гръцки нападател Ангелос Харистеас ще пристигне в България, научи
Коментари Харесай

Герой от Евро 2004 идва за ас на ЦСКА 1948

Легендарният гръцки нападател Ангелос Харистеас ще дойде в България, научи Sportal.bg. Героят на " елините " от финала на Евро 2004 е състезателен шеф на Арис (Солун) и ще договаря за звездата на ЦСКА 1948 Денислав Александров. Крилото на " алените " записа мощна календарна година, вкарвайки общо 10 гола в 27 мача от Втора лига.
Добрите игри на Александров са били видяни от шестия в Суперлигата на Гърция. Харистеас се е свързал с ЦСКА 1948, с цел да съобщи интереса на " жълто-черните ", като в този момент гърците би трябвало да показват офертата си за 22-годишния футболист. Преди месец по време на спирането за евроквалификациите Арис победи ЦСКА-София с 2:0 в контролна среща.
Клубът от Солун е пети по известност и е троент първенец на Гърция. През годините отпред на Арис са били известни имена като Иван Вуцов, Добромир Жечев, Детмар Крамер, Анри Мишел, Мазиньо, Ектор Купер, Пако Ерера и други В момента старши треньор е немският експерт Михаел Йонинг, а в състава е някогашният полузащитник на ЦСКА и Лудогорец Лукас Саша.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР