Легендарният футболист беше в града за да представи своята биографична

...
Легендарният футболист беше в града за да представи своята биографична
Коментари Харесай

Седем часов маратон по раздаване на автографи направи Стоичков в Бургас

Легендарният футболист беше в града с цел да показа своята биографична книга „ Христо Стоичков. Историята “. Тя е формалната му биография, написана в съавторство с Владимир Памуков. Най-интересната част от нейното показване беше „ маратонът “ по предоставяне на подписи, който направи Стоичков.
След като обърна внимание на публицистите и подписа книгите на известните хора, пристигнали за подпис, стартира същинската „ работа “ за звездата. Още преди 18 часа неговите фенове се подредиха на дълги опашки, започващи отвън постройката и продължаващи до втория етаж, където в залата ги чакаше футболната легенда. Особено отношение той сподели към децата, за които по думите му, главно е написана книгата.

За всеки, който изиска да се снима с него, Камата откри добра дума. Усмивката не слезе от лицето му до среднощ, когато завърши срещата с неговите фенове.

За, хора от екипа на Стоичков споделиха, че от самото начало, той не е излизал даже за минута от залата, не се е отделил от масата за подписи. Цялото внимание на Камата беше ориентирано към хората, които демонстрираха, че не са го не запомнили. Железният издръжливост на Стоичков, не е инцидентен, нито е от през днешния ден, споделиха хора от екипа му. Преди ден, той раздава подписи в Ямбол в спортна зала “Диана “, където се бяха събрали 1500 души.
След привършване на срещата в Бургас и фотографията с последния човек, който изиска да се допре до звездата, Стоичков се раздвижи леко и единствено по този начин сподели, какво са му коствали тези седем часа. Поведението му сподели, че е в желязна форма, която ще му би трябвало в журналистическата кариера, която развива в този момент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР