Легендарният британски боксьор Джони Нелсън, който повече от 7 години

...
Легендарният британски боксьор Джони Нелсън, който повече от 7 години
Коментари Харесай

Боксова легенда Джони Нелсън: Джени Суши върна жените 10-20 години назад

Легендарният английски боксьор Джони Нелсън, който повече от 7 години бе първенец в междинна категория на WBO и 13 пъти отбрани пояса си (от 1999 до 2005 г.), съобщи, че дейностите на репортерката Джени Суши вредят на дамите като цяло и на дамите, които се пробват да си правят работата в боксовия свят.

След като се срещна с претенциите на Кралицата на голото суши и детайлностите към абсурда с Кубрат Пулев, британецът, който сега е анализатор на " Скай Спортс ", сподели, че не схваща и не поддържа дейностите на американката.

" Видяхте какво се вижда. Нe е като някой да ви го преразказва. Видяхте какво се вижда. Знаете ли какво? Тази млада дама, въобще не прави добра услуга на всички тези дами, които са били полово насилвани. Тя ги връща с 10, 20 години обратно. Защото не върви да се оплаквате от вълка, а в идващия миг да танцувате покрай него… на празненство. Със сигурност тя не наподобява толкоз унищожена, нито толкоз съкрушена, колкото се пробва да се изкара сега, тъй като Пулев седи там, а тя танцува в скута на някакъв мъж ", съобщи Нелсън.

Джени Суши и адвокатката Глория Олред предявиха искания към българския боксьор, откакто той я целуна по време на изявление след успеха му над Богдан Дину в Калифорния. В отговор от щаба на Пулев разгласиха видео, на което се вижда по какъв начин Дженифър Равало танцува предизвикателно на празненството на българите след мача и въпросното изявление.

" Всеки един рационален арбитър би те изхвърлил от правосъдната зала, по-късно видео. Абсурдно е! Много млади дами се пробват да влязат в света на бокса. Когато една жена прави такива неща, които явно опонират на това, което споделя, тя не им прави добра услуга. Тя прави едно, а споделя друго. Всеки арбитър би я изгонил от правосъдната зала! Мислите, че ще я насърча, ще кажа да работи, само че не. Тя не наподобява толкоз унищожена. Да, може просто да не е знаела по какъв начин да реагира. Но по-късно? Кой е този? Приятел, мъж, чужд? Кой е? Няма значение. До него седи индивидът, който е обвинила в полово посягане. Със сигурност тя не прави услуга на дамите! Не споделям, че би трябвало да спре да бъде кореспондент. Просто си опонира. Сякаш се подиграва на всички други девойки в нашия спорт! Те се пробват да се борят, да пробият в бокса. А с това... Тя им прави много мръсно. И на себе си не прави услуга ", добави той.



Кубрат Пулев е с лишен лиценз за щата Калифорния до чуването му на 14 май пред Атлетическата комисия. Тогава той би трябвало да даде пояснения за държанието си.

На същото съвещание ще бъде прегледана и жалбата на съперника му от мача - румънеца Богдан Дину, който твърди, че е изгубил след непозволени удари от страна на Кобрата.

btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР