Ледена пързалка Юнак провежда смислена кампания , който ковбинира ползите

...
Ледена пързалка Юнак провежда смислена кампания , който ковбинира ползите
Коментари Харесай

Спорт и рециклиране - една добра комбинация!

Ледена пързалка " Юнак " организира смислена акция, който ковбинира изгодите от преработването и спорта. Всеки, който занесе 10 кг. стъклени боклуци или 2 кг пластмасови или алуминиеви кенчета, ще получи ваучър за гратис каране на кънки.

Кампанията „ RE-спортувай: ЕКО КЪНКИ “ се организира за втора поредна година и ще продължи до края на дейния сезон на пързалката. Това заяви за Българска национална телевизия Явор Маринов, шеф на

" Идеята на акцията пристигна от това, че доста от стъклените и пластмасовите бутилки, както и алуминиевите кенчета отиват в битовия отпадък могат да бъдат рециклирани ", добави Ива Стефанова, представител на огромна компания за преработване.

До момента са събрани над 3,5 тона стъкло и близо 500 кг пластмаса от акцията, взаимно с компания за разделно събиране на боклуци от опаковки.  

 
               

На касата на пързалката към този момент е ситуиран пункт, на който още веднъж посочените количества боклуци всеки получава ваучър за безвъзмездна сесия каране на кънки. Билетът ще важи от 10 до 18 часа в работни дни.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР