Лазерният нивелир осигурява точни хоризонтални, вертикални и наклонени линии Ако търсите

...
Лазерният нивелир осигурява точни хоризонтални, вертикални и наклонени линии
Ако търсите
Коментари Харесай

16-редов лазерен нивелир – универсален, лесен за ползване


Лазерният нивелир обезпечава точни хоризонтални, отвесни и наклонени линии

Ако търсите повсеместен и елементарен за потребление инструмент за нивелиране, устройството, което представяме тук, ще ви заинтригува с опциите и наличната си цена.

Многофункционалният може да излъчва настрана или по едно и също време 16 хоризонтални, отвесни и наклонени линии за автоматизирано нивелиране. Той е елементарен за работа и повсеместен като предназначениe – може да го употребявате за оформление на подови плочки, облицовки, лепене на тапети, слагане на шаблони, ламперия, довършително дърводелство, оформление на стени и монтаж на загради. Цената на уреда е единствено €52,09 в световния онлайн магазин Cafago, с безвъзмездна доставка от европейски склад.

Комплектът на лазерния нивелир включва трипод и разнообразни съоръжения

Този инструмент обезпечава точни хоризонтални и отвесни данни за трасиране и калибриране на вътрешна структура. Включва функционалност за самотест, с цел да се калибрира, поддържа автоматизирано нивелиране ≤3°, само че в случай че ъгълът е над 3°, лазерната светлина ще продължи да мига и нивелирът ще издаде звуков сигнал, с цел да ви подсети да го нулирате на равна земя.

С компактни размери, лек и портативен, е изработен с дългогодишен ABS корпус, резистентен на удари и изхабяване. Освен това е водо- и прахоустойчив по стандарта IP54.

Лазерният нивелир може да излъчва 16 хоризонтални, отвесни и наклонени линии

​Устройството употребява 4 високопрецизни лазерни източника със зелена лазерна светлина на милиметрово равнище, с висока бляскавост, мощна проникваща дарба, регулируеми дебелина и бляскавост на линията. Освен това лазерната светлина е ясно забележима както на закрито, по този начин и навън.​

разполага с бутон за включване/изключване, сензорен панел с дигитален екран, комфортен за управление на количеството и яркостта на лазера, както и със сменяема батерия. Режимът на наклоняване разрешава да поставите инструмента под случаен ъгъл, с цел да извършите мечтаните линии на наклоняване, без нивелирът да издава звуков сигнал. Също по този начин поддържа импулсен лазер в режим на наклоняване.

Структурата на 16-редовия многофункционаленлазерен нивелир

Можете елементарно да регулирате количеството на лазерните линии посредством малко натискане на бутоните “V ” (вертикална линия) или “H ” (хоризонтална линия), дълготрайно натискане на “* ”, с цел да намалите яркостта, и дълго натискане на “H ” за увеличение на яркостта.

В долната част на има винтова резба ¼ инча за елементарно свързване, да вземем за пример, на статив или адаптер за контролиране на работната височина на уреда. Т-образната скоба за монтиране на стена разполага с механизъм за тънко контролиране на 360°, контролиране на ъгъла нагоре и надолу и контролиране напред и обратно.

360-градусов аспект на многофункционалния лазерен нивелир

Скобата за покачване на лазерния нивелир също е с пригодим дизайн на височина и има текстура срещу превъртане за по-стабилно разположение. Предвиден и  държач за работа със скоба, инсталирана на стена, с необятен диапазон на стягане. Триподът, включен в комплекта, поддържа три регулируеми височини – най-много 1,2 м – и може елементарно да се настрои съгласно потребностите.

може да се ръководи с отдалечено, което има ергономични бутони, устойчиви на изхабяване, с комфортно захващане. Уредът се предлага с пластмасова кутия, която е лесна за преместване, осигурявайки подвижност, и също по този начин е устойчива на изхабяване и удари.

Лазерният нивелир се доставя в комфортна за носене и устойчива кутия

Можете да купите уреда тук: – за €52,09 в световния онлайн магазин Cafago и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР