Лавина от гняв се изсипа срещу силния човек в Продължаваме

...
Лавина от гняв се изсипа срещу силния човек в Продължаваме
Коментари Харесай

Деси Атанасова нокаутира Лорер. Лавина от гняв

Лавина от яд се изсипа против мощния човек в " Продължаваме промяната " Даниел Лорер поради думите му по адрес на свиреп пребития в Охрид Християн Пендиков.

-->
Бившият министър на нововъведенията, в този момент народен представител от „ Промяната “, разгласи, че Пендиков не е български жител по тази причина страната ни нямало потребност да концентрира толкоз запас, за човек който не българин.

„ България би трябвало да пази на първо място своите жители “, съобщи Лорер в ефира на Нова тв в неделя вечер.

Думите му бяха посрещани с гневна рецензия от ГЕРБ, Съюз на демократичните сили, " Възраждане ".

На езика на " положителните " новината " Християн Пендиков - секретар на българския културен клуб " Цар Борис III " е пребит в Охрид, районен съд Македония " звучи: " Господинът, който беше нападнат в Македония ", скочи шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Толкова безумно, колкото " войната е военна интервенция "... Емпатия, състрадание, поддръжка и " положителните ". Потресаващ коментар!, възмути се тя.

Изключително остра бе реакцията на водача на " Възраждане " доктор Костадин Костадинов: " Омраза. Така мога единствено с една дума да опиша това, с което асоциирам Доносническа България (ДБ) и Прати ни Посолството (ПП). Омраза към България, наричана от тях с най-различни грозни прилагателни. Омраза към нас българите, наричани всячески - най-ласкавата оценка е простолюдие. Омраза към българските обичаи, история и фолклор, върху които храчат без срам и позор от заран до вечер. Омраза към православната ни религия. Омраза към фамилията. Омраза към човешките полезности. Омраза към всичко и всеки, от време на време даже към тях самите. ".

В Съюз на демократичните сили сме възмутени от думите на депутата от „ Продължаваме промяната " Даниел Лорер. Той не схваща и не осъзнава в дълбочина казуса и не схваща какво е българско съзнание в РСМ, скочи и Съюз на демократичните сили като излезе със специфична позиция по абсурда.

Ето какво още се споделя в позицията на Съюз на демократичните сили:

" Създава се чувството, че за него връзките ни със Северна Македония са абстрактно- институционални.

Как живеят и се оправят с омразата против тях хората с българско съзнание, явно не е в парадигмата на някогашния министър на нововъведенията.

Според него въпросът се политизирал. А какво друго, в случай че не политика е това, което се е случвало повече от 70 години и продължава да се случва в Македония по отношение на българите там, и по отношение на страната България?! " - гласи още позицията на Съюз на демократичните сили.

Задава ли си господин Лорер въпроса, какво би станало с хилядите негови предшественици в нашата Родина през 40-те години на ХХ век, в случай че не бяха избавени, тъй като са жители на България, само че са с друго съзнание?!

Думите на Даниел Лорер са мощен пестник за българите в Северна Македония. Като изтъкнат представител на „ смяната “, до неотдавна ръководещ и още веднъж правещ опити да се домогне до властта, той им сподели ясно какво е отношението към тях на политическата мощ,която съставлява.

Политическият цинизъм на „ Продължаваме промяната “ е толкоз безпардонен, че даже не считат за належащо да го прикриват. 

Няма да приканваме Даниел Лорер или директните му партийни вождове да се извиняват, тъй като ще бъде неискрено и безсмислено. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР