Лъвът се смята за цар на животните, затова под неговият

...
Лъвът се смята за цар на животните, затова под неговият
Коментари Харесай

Растенията на Лъва, които помагат при сърдечни несгоди и проблеми

Лъвът се счита за цар на животните, по тази причина под неговият знак се намират и кралските растения. Повечето от растенията, които се ръководят от този знак са доста красиви цветя. Те са взискателни към изискванията, в които живеят. Огненият Лъв се ръководи от самото Слънце, което значи, че всичките му растения са взискателни към слънчевата светлина.

Лъвът е ослепителен, огнен и величествен знак, който се ръководи от самото Слънце, по тази причина към него принадлежат най-ярките и високи култивиран цветя - божур, слънчоглед, ружа, рудбекия, амарант, кала, гардения, китайска роза, астилба, кохия, дигиталис (напръстник), астра, хелениум, хибискус, аблен, анжелика, лилия, лупина, маргаритка, папрат и други. Царят обича да се извисява над всички, по тази причина и към този знак се отнасят ябълката, крушата, сливата, вишната, прасковата, морски зърнастец, орех, бадем, хвойна.

 слънчогледи

Царственият Лъв не позволява никого прекомерно покрай себе си, по тази причина и сред дърветата би трябвало да има повече разстояние. Някои растения на Лъва имат рисков прийом за отбрана – шипове, като сливата да вземем за пример. Розата също принадлежи към Лъва, защото и тя е кралица на цветята.

Лъвът обича да бъде забелязван, ухажван, по тази причина е доста значимо мястото, на което се отглеждат неговите растения, с цел да бъдат здрави. Например розата, която е посята надалеч от погледите, скоро ще подивее и ще се изроди, спрямо тази, която пораства пред дома.

Растения под знака Лъв са нужни да участват вкъщи или на работното място в офиса. Всички растения на Лъва са най-полезни първо за хората, родени под този огнен знак, след това и за останалите. Лъвът е знак на творчеството, любовта и насладата, по тази причина растенията на Лъва значително се явяват източник на ентусиазъм.

Можете да отглеждате всяко едно от растенията от този знак вкъщи като амулет за триумф, творчество и благополучие в любовта. Тези цветя имат мощна сила, която възстановява прочувствения декор в дома, притегля благоденствие, финанси и благополучие в фамилията. Растенията на Лъва с изключение на, че поддържат прочувствения и физическия тонус, пречистват силата на атмосферата към себе си.

 жена

За лекарствени цели растенията на Лъва могат да бъдат одобрявани като лечебни средства, въздействащи на сърдечно-съдовата система. Например, ябълките оказват помощ при атеросклероза и при хипертонични болести; слънчогледа оказва помощ при някои сърдечни заболявания; плодовете на морския зърнастец лекуват атеросклероза; напръстник контролира активността на сърцето при нарушено кръвообръщение, при проблеми с клапаните, аритмия, хипертония; хибискусът подтиква работата на сърцето, добре е да го имат вкъщи хора със сърдечни болести и ниско кръвно налягане.

Освен това, растенията на Лъва оказват помощ да се оправим със сърдечните страдания, по-леко да се преживеят следствията при любовна разлъка. В някои старинни книги за вълшебен ритуали са разказани любовни предписания с потребление растенията на Лъва, изключително ябълките.

Всеки, който желае да развие у себе си креативен качества, да се научи по ексцентричен метод да излиза от затруднени обстановки, да бъде създател в своята област, да преодолее сърдечните неволи, е добре да има в себе си амулет от растенията на Лъва. Например, може да носите в джоба на облеклата си семена от слънчоглед, изсушени листа или пъпка от роза и така нататък

Слънцето, което ръководи знак Лъв, символизира Бога Отец. Растенията на Лъва, да вземем за пример розите, се употребяват при медитация за привличане на божествена сила. Талисман от растенията на Лъва са потребни и за тези, които считат, че Бог ги е изоставил и се усещат нещастни, песимисти и унили.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР