Лъвът е чаровник, това е всеизвестен факт. Той няма никакви

...
Лъвът е чаровник, това е всеизвестен факт. Той няма никакви
Коментари Харесай

Ето какво трябва да знае една жена, преди да се влюби в Лъв

Лъвът е чаровник, това е общоизвестен факт. „ Той няма никакви дефекти! “ – настояват дамите, които са имали шанса да се влюбят в домашния любим на Слънцето. Но в случай че една жена изпитва увлечение, което към момента не е прераснало в обич, тогава тя би трябвало да научи някои секрети за мъжа Лъв, с цел да не изпита отчаяние в бъдеще.
Тайна 1 – Нарцисизъм
Въпреки, че загадка е това? Лъвът не е податлив към самооценка, а противоположното – той е най-хубавият и това не се разисква. И неговата бъдеща половинка би трябвало да научи един милион похвали. За какво? За да хвали любимеца на слънцето от заран до вечер. Освен това тя би трябвало да бъде красива, слаба, интелигентна, добре облечена, сладъка (списъкът е безкраен), с цел да му подхожда.

Тайна 2 – Прекалена благотворителност
Лъвът е великодушен и може да затрупа своята дама с дарове. Искаш ли да отидете на Малдивите? Моля, ето билетите за аероплан и хотелски резервации. Детето на Слънцето е привикнало с красивия живот – той ще се опита да даде на жена си всичко, което тя желае. Лъвът ще извърши всяка волност на своята жена, за жалост без да мисли за следствията.
Тайна 3 – Егоцентризъм
Ами това е… Слънцето грее извънредно за Лъва. А хората са му нужни, с цел да вършат живота му по-приятен. Ако едно момиче е готово на всеотдайност, тогава връзката с Лъв ще я направи щастлива. Но първо би трябвало да направи Лъва благополучен.
Тайна 4 – Нежен
Лъвът може да сменя дамите като ръкавици. И не тъй като е нахален, а единствено с цел да си удостовери какъв брой е обаятелен. И даже не е машинация, това за него е елементарен спорт! С течение на времето, огненият коцкар ще се успокои. Жена, която е подготвена да чака, може да се надява, че някой ден тя ще бъде единствената.

Звездите обаче подозират, че една жена няма да се нуждае от цялото това познание – в края на краищата, любовта не пита по кое време да пристигна. А и Лъвът е невероятно да не обичаш. Има доста преимущества, а минусите …те просто не могат да бъдат видяни … Все отново, има петна и на Слънцето.

531

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР