Откакто Covid-19 дойде и преобърна живота ни с нови несигурности

...
Откакто Covid-19 дойде и преобърна живота ни с нови несигурности
Коментари Харесай

Как да се справите със стреса според вашата зодия

Откакто Covid-19 пристигна и прекатурна живота ни с нови несигурности и закани, напрежението стана наш непрекъснат сателит. Стресираме се за здравето си, околните си, парите, работата си – за съвсем всички ежедневни аспекти от живота ни. Стресът обаче не е зложелател тук, той е естествена човешка реакция.

Едва когато не сме в положение да управляваме този стрес по верния метод, той поема всекидневието ни и в хронични случаи даже се трансформира в спокоен палач.Нашите слънчеви знаци оформят неповторимо нашите персони и нашите вродени реакции. Разбирането по какъв начин всеки безоблачен знак се „ задейства “ от него и за какво може да ви помогне да го „ премахнете “ от живота си, с цел да освободите място за повече изясненост, здраве и благоденствие.

Прочетете повече, с цел да разберете кои са неповторимите аргументи за стрес във вашия безоблачен знак и по какъв начин можете да ги преодолеете!

Ето по какъв начин всяка зодия може да се пребори със напрежението:

Овен

 напрежението Как да се справите със напрежението съгласно вашата зодия

Овенът се ръководи от планетата Марс, която носи нападателна сила на своите жители. Те постоянно са с високо равнище на адреналин и тестостерон. В оптималното си положение хората от този безоблачен знак излъчват мощ и мощни умения за взимане на решения. Те са доста стимулирани, мощно разчитащи на себе си и правят работа. Но когато стресът наруши салдото им, те могат бързо да изгубят хладнокръвие, да развият проблеми с гнева, проблеми с кръвното налягане и също съществени проблеми с доверието, оставяйки ги осакатени.

Причини за стрес: Незавършени задания, мудни резултати, персонални провали, неистини и измами, професионална непросветеност и слаба работна нравственос.

Борба със напрежението: Запишете се за високоинтензивни физически действия като фитнес, тичане и кикбокс.

Телец

 напрежението Как да се справите със напрежението съгласно вашата зодия

Телците се ръководят от планетата Венера, тази, която притегля всемирски удоволствия, благосъстояние и лукс. Те обичат своите скъпи притежания и са благословени с самообладание и непоклатимост в живота си. Но когато им липсва самопризнание и одобряване, това ги прави несигурни и равнищата им на стрес се повишават

Причини за стрес: Липса на внимание, загуба на благосъстояние, несполучливи връзки, самотност, отменяне от любовници или общество.

Борба със напрежението: Работете върху буен план, който е в сходство с същинската ви същина и заземява мозъка, сърцето и душата ви.

Близнаци

 напрежението Как да се справите със напрежението съгласно вашата зодия

Близнаците се ръководят от Меркурий като техен стопанин. Тези хора са доста гъвкави и преносими по природа с отлични отзивчиви умения и натурален сексапил. Близнаците в най-хубавите си дни са доста ефикасни, постоянно се стремят да научат повече и да се усъвършенстват във всички сфери на работата и живота. Въпреки това, техният FOMO (Страх от пропускане) може да ги направи нестабилни и да се двоумят доста, което може да аргументи стрес и дискомфорт.

Причини за напрежението: Липса на напредък, елементарна рутина, отегчителен обществен живот, липса на внимание от близки и потисната умствена стимулация.

Борба със напрежението: Редовно практикувайте йога и медитация, с цел да внушите чувство за успокоение и посока.

Рак

 напрежението Как да се справите със напрежението съгласно вашата зодия

Луната, планетата на прочувствената сензитивност, ръководи Раците. За тях фамилията е преди всичко. Те са доста домашни по природа с нараснала прочувствена просветеност. Те държат фамилиите си дружно и непрестанно се грижат за тяхното благоденствие и сигурност. Раците постоянно могат да се усещат претрупани от всички отговорности, които поемат, което може да аргументи нестабилни промени в настроението, душевен стрес, прочувствена неустановеност и даже съществени здравословни проблеми.

Причини за стрес: Емоционално изменничество, разрушено сърце, фамилни разногласия, загуба или гибел на обичан човек, пренебрежение, немарливост от фамилията и липса на прочувствена поддръжка.

Борба със напрежението: Намерете нови другари, излизайте на празненства, разширете обществения си живот и се откъснете от непрекъснатите синовни отговорности.

Лъв

 напрежението Как да се справите със напрежението съгласно вашата зодия

Лъвовете се ръководят от самото Слънце и са олицетворение на всички неща „ смели и красиви “. Те притеглят тълпи и са изпълнени с креативност и харизма. Те имат преобладаваща персона, която постоянно може да граничи с това да стане властна за другите. Смирението не е най-силната им страна, което улеснява Лъвовете да събират врагове и да станат лесна цел на завистта и злото око.

Причини за стрес: Отрицателни мнения за външния им тип, неприятна известност, превъзходство от различен, борба с егото, конкуренция на работното място и обществено състояние, шерване на светлината на прожекторите.

Борба със напрежението: Практикувайте постоянна обществена детоксикация и посетете място за усамотение, отидете на къмпинг в дивата природа или някое друго място, което ви оказва помощ да се откъснете от ежедневния напън да сте в крайник със света.

Дева

 напрежението Как да се справите със напрежението съгласно вашата зодия

Девите се ръководят от Меркурий. Те постоянно са перфекционисти по природа и доста упорити в своите способи и хрумвания. Девите имат естествена женска сила за себе си и са изобретателни, интуитивни и грижовни. Те са мощно сериозни, аналитични и любознателни и са склонни да следят това, което нормално пропуща окото; това обаче ги прави и свръхмислители. Те имат доста нежно его и неналичието на надзор в живота им може да аргументи доста стрес и безпокойствие в живота им.

Причини за напрежението: Липса на съвършенство, спонтанна смяна в проектите, нарушение на рутината, липса на надзор, неспособност за реализиране на обществени стандарти и проблеми, които нараняват егото им.

Борба със напрежението: Насочете вътрешната си креативност, като вземете курс по керамика, решение на пъзели, попълване на книжки за оцветяване или пускане на план за дървообработване. Това ще ви помогне да отпуснете нервната си система.

Везни

 напрежението Как да се справите със напрежението съгласно вашата зодия

Везните се ръководят от Венера и са присъщи „ угодници на хората “. Те са доста очарователни и имат вяра, че би трябвало да дадат всичко от себе си на връзките. Въпреки че са показани от скалата за балансиране, поддържането на здравословен баланс може да бъде стресиращо за Везните. В устрема си да създадат другите щастливи, те се борят да избират сред вярно и неверно, като постоянно вземат ирационални решения, с цел да угодят на другите.

Причини за стрес: Неблагоприятни отзиви на другите, дистрес в обществения кръг, отрицание от другите, сложни морални избори, обстановки, в които би трябвало да бъдат политически „ неточни “.

Борба със напрежението: Започнете да поддържате персонален дневник, където документирате избора си, аргументите зад него, тъй че да можете да се вгледате в себе си, да разчистите мозъка си и да вземете решения, които са здравословни за Върховен административен съд!

Скорпион

 напрежението Как да се справите със напрежението съгласно вашата зодия

Скорпионите се ръководят от Марс и Плутон и имат дълбока, мистична персона. Те са мощно чувствени същества със мощни страсти и са надарени с душевен качества и интуитивна природа. Тъй като имат толкоз мощна прочувствена аура, те също са доста мнителни. Те имат вяра, че постоянно са прави и е мъчно да ги убедите в противното. Те могат също по този начин да изпитат големи пристъпи на отрицателни страсти като ревнивост, владеене, яд, възмущение и така нататък, които могат да им причинят изострен стрес и паника.

Причини за стрес: Ревност, безработица, липса на цел, погрешен цикъл на сън, прочувствено претоварване, мрачно и скучно време, липса на хидратация, забързан метод на живот.

Борба със напрежението: Спазвайте режим на добър сън, здравословна диета и извършения. Включете течности и извършения навън и поддържайте здравословен баланс сред работа и персонален живот.

Стрелец

 напрежението Как да се справите със напрежението съгласно вашата зодия

Стрелците се ръководят от Юпитер, най-голямата планета в нашата Слънчева система. Не е чудно, че тези хора са твърди максималисти. „ Бъдете огромни или се приберете у дома “ е тяхната мантра и те са огромни вярващи в ухажването на хората с огромни жестове и полагането на спомагателна миля за техните близки. Въпреки това, постоянно това ги кара да прекаляват и се трансформира в причина за стрес за тях прочувствено, финансово и по други способи.

Причини за напрежението: Приемане за даденост, липса на благодарност, обществена изолираност, финансово неприятно ръководство, прочувствен дисбаланс, липса на взаимност и никой, на който да разчитате.

Борба със напрежението: Намерете група хора с еднообразно мислене, които ви обичат поради това, което сте, изградете свое лично въодушевление и изследвайте света и себе си с тяхната лесна компания.

Козирог

 напрежението Как да се справите със напрежението съгласно вашата зодия

Козирозите се ръководят от Сатурн. Често се знае, че са доста проведени в живота и работата си. Ще намерите хора от този знак на основни управителни позиции в огромни организации и компании. Родени водачи, практикувайте самодисциплина и обичайте рутината. Изключително чувствителни и любящи, Козирозите се борят с ръководството на прочувствената болежка и автоматизирано стават отбранителни и враждебни в прочувствено стресови обстановки, с цел да се защитят. Козирозите обичат да преуспяват и им е мъчно да се доверяват на хората и да делегират работа.

Причини за напрежението: Когато хората не съумеят да отговорят на упованията си, контузии от детството, прочувствено изменничество, неистина и машинация, обществено двуличие, професионален неуспех и отменяне.

Премахване на напрежението: Кармично лекуване под формата на рейки лекуване или всяка друга форма, която може да ви помогне да освободите предишните си тригери и контузии и да подобрите механизма си за справяне със напрежението.

Водолей

 напрежението Как да се справите със напрежението съгласно вашата зодия

Водолеите са ръководени от Сатурн и са тези, които постоянно поемат по по-малко пътувания път. Изключително интелигентни и без значение мислещи, те рядко се придържат към условностите на света, създавайки история и чупейки върхове, до момента в който построяват своята ниша в света. Въпреки това, те желаят да бъдат признати и разбрани от обществото, те имат този огън в корема си, с цел да служат на човечеството и желаят да бъдат приети за това, че имат визия. Когато това не се случи, както постоянно се случва, те се усещат доста обезсърчени и разочаровани.

Причини за напрежението: Социално неправилно усещане, липса на емпатия и добрина, морална корупция, крон капитализъм, идеологически вакуум, задушаване и отнемане от независимост.

Борба със напрежението: Заемете се с активност, която служи на обществото. Организирайте акция за плантации на дървета, разчистване на плажа, нахранете гладните и маратони за обществена идея. Чувството за цел ще ви държи оптимистични и обществено интегрирани.

Риби

 напрежението Как да се справите със напрежението съгласно вашата зодия

Риби се ръководят от Юпитер. Те са доста изобретателни, с въображение и систематични в живота си. Въпреки това, като водни знаци, те постоянно не помнят мощните си страни и не са в положение да запазят позицията си. Те бързо губят пара, което предизвиква неустановеност, защото изостават от своите благоприятни условия. Те постоянно би трябвало да търсят увещание от другите за своята убеденост.

Причини за стрес: Липса на валидиране, закъснение в работата, неустойчивост, прекалено много отговорности, сурови инспекции на действителността.

Борба със напрежението: Вземете градинарството като занимание и прекарвайте време измежду природата. След като видите по какъв начин вашето развъждане и грижи карат всичко да цъфти към вас, това ще ви помогне да разцъфтите и вие самите!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР