Латино дивата Шакира отмени и останалата част концерти от световното

...
Латино дивата Шакира отмени и останалата част концерти от световното
Коментари Харесай

Проблемите при Шакира са сериозни

Латино дивата Шакира анулира и останалата част концерти от международното си турне заради проблем с гласовите си струни. Певицата се надява да се върне на сцената през юни идната година и да навакса. Преди месец колумбийката също отхвърли уговорени участия, само че макар опитите да се върне на сцената, ще й би трябвало още време, с цел да се възвърне.

" Мислех, че ще съумея да възвърна гласа си по-бързо, само че това няма да се получи и по тази причина е по-добре да откажа концертите и за януари. Имам заболяване, което се нуждае от повече време и грижа за изцеление ", написа Шакира в " Инстаграм ".

A post shared by Shakira (@shakira) on Dec 27, 2017 at 6:16am PST

Певицата има намерение да се завърне на огромната сцена през юни 2018 година с концерти в Европа, Съединени американски щати и Латинска Америка. Тя се надява феновете й да проявят самообладание. " Обещавам да дам всичко от себе си и даже повече от минутата, в която стъпя на сцената, и към този момент броя дни до шоуто “, призна пред феновете си латино фурията.

В същото време на Шакира и Жерард Пике им се наложи да опровергаят и слуховете, че са пред разлъка. Неотдавна в обществените мрежи се появи слух, че двамата ще сложат завършек на 7-годишната си връзка. В отговор певицата и футболистът качиха своя обща фотография в обществената мрежа Инстаграм, само че това не успокои техните фенове. Страстната колумбийка и нейният обичан бяха уловени тези дни от папараците на интернационалното летище " Кенеди " в Ню Йорк. Двамата изглеждаха щастливи в компанията на своите деца – 4-годишния Милан и 2-годишния Саша.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР