Лъснаха поредните пикантни подробности около певицата Шакира и испанският футболист

...
Лъснаха поредните пикантни подробности около певицата Шакира и испанският футболист
Коментари Харесай

Обрат: заради пикантна тайна Пике може се откаже от попечителство на децата си

Лъснаха следващите пикантни детайлности към певицата Шакира и испанският футболист Жерар Пике. Наскоро Шакира приключи връзката им, тъй като стана ясно, че палавият футболист ѝ е изневерил, освен това неколкократно.

Тъй като Шакира живееше в Каталуния единствено поради Пике, откакто се раздели с него, тя реши да вземе синовете си със себе си и да се засели в Съединени американски щати.

Защитникът на каталунския отбор искаше да остане по-близо до децата, само че съгласно последни разкрития той по-скоро може да одобри офертата ѝ.
Да си напомним, че в последните дни тя му предложи 2 милиона $, с които да изплати задълженията си и да стартира изначало, като даде заричане да му обезпечи по 5 билета за първа класа отиване и връщане до Съединени американски щати, с цел да се види с децата си.

 Шакира и Пике

В Испания се шушука, че обратът в връзките сред звездната двойка е за да не се разкрие голяма загадка посред им.

Журналистът Пипи Естрада описа версия, съгласно която Пике в компанията на още футболисти търсят хубавици в мрежата и споделя, че персонално е виждал събития по нощните клубове с тяхно присъединяване, които по никакъв начин не хармонизират с положителни фамилни връзки.

Жирналистът сподели, че Пике и компанията му си харесват дадена жена в Интернет, след което дават на различен да ѝ прати покана за среща и в случай че тя клъвне, медиатор урежда всичко, с цел да не бие на очи.

Това е повода сходни флиртове и изневери да са мъчно доказуеми. Дори се стига до такава степен, че се заплаща на въпросната жена, с цел да си държи езикът зад зъбите - добавя още испанския футболист.

 Шакира

В живота на певицата това не са единствените компликации - неотдавна испанската прокуратура изиска 8 години и два месеца затвор за Шакира по дело за данъчни измами.

В момента Шакира е подготвена да се пази в съда и да потвърди, че е почтена. Тя заявява, че парите са били извоювани от турне, когато тя към момента не е обитавала в Испания и това е повода да не е подала декларация за произхода им.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР