Лъснаха част от имената, които са на път за разцепят

...
Лъснаха част от имената, които са на път за разцепят
Коментари Харесай

Започна се! Лъснаха имената на депутатите, които цепят „Промяната“ и се обърнаха срещу Киро

Лъснаха част от имената, които са на път за разцепят „ Продължаваме промяната “! В последните седмици всеобщо се приказва за оформящи се групи в харвардската групировка. Нещо повече – сред двамата съпредседатели, Асен Василев и Кирил Петков, глее отявлена война, а ясният сигнал за това пристигна в последния работен ден за седмица на депутатите, написа ПИК.

Вчера те поддържаха предлагането на Министерски съвет да се реализира капиталов разход за закупуване на още осем самолета Ф-16. В пленарна зала решението мина с гласовете на ГЕРБ, по-голямата част от Политическа партия, Движение за права и свободи, „ Демократична България “, „ Български напредък “.

След гласуването стана ясно, че измежду представителите на „ Продължаваме промяната “ очевидно има разединение. 33 от народните представители гласоподаваха „ за “, 10 се „ въздържаха “, а 1 беше „ срещу “.

Eдиният глас „ срещу “ е бил на някогашния вицепремиер и финансов министър Асен Василев, който гласоподава контра на Кирил Петков.

Василев, който минава за един от най-големите ястреби в „ Промяната “ на американското посолство, единствен е бил „ срещу “ заплащането на Съединени американски щати за още 8 самолета Ф-16.

„ В това знаково гласоподаване в действителност са взели участие единствено 33-ма депутати от „ Промяната “. Интересно е кой се е въздържал? Това са: госпожа Калина Константинова, вицепремиер в проатлантическо държавно управление, уж; Венко Сабрутев – „ топенергетик “ на „ Промяната “; Бойко Рашков, борецът против мафията и задкулисието също се е въздържал; и несъмнено, две знакови лица – единият е отцепникът от Има Такъв Народ Радостин Василев и депутатът Христо “, съобщи по време на изключителния брифинг на ГЕРБ по-рано през днешния ден ръководителят на ПГ на партията Десислава Атанасова.

Тук е мястото да напомним два немаловажни обстоятелството, от които на Кирил Петков най-вероятно ще му загорчи.

Факт 1: Според градската легенда депутатът Христо, тоест рапърът Христо Петров-Ицо Хазарта, е станал депутат с помощта на прекомерно близката си дружба с съдбовната Лена Бориславова. В петък депутатът Христо гласоподава контра на Киро.

Факт 2: Контра на Петков гласоподава и ренегатът Радостин Василев – същият, който ту твърди, че Киро предстои на наказателна отговорност поради канадското си поданство, ту го кани на среща в хола си, ту се отхвърля от него, че в действителност не били приятели…
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР