lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвенДнес не трябва да следвате останалите. Ако искате да им

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвенДнес не трябва да следвате останалите. Ако искате да им
Коментари Харесай

Хороскоп за събота

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog
Овен
Днес не би трябвало да следвате останалите. Ако желаете да им извършите мощно усещане, разнообразете своя живот и подобрете репутацията си, рискувайте и се отделете от тълпата. Идете в някой нов ресторант, купете си DVD-диск със странна обложка, или пък посетете скандална галерия на актуалното изкуство. Когато разкажете на своите другари за своето изобретение, те ще са изключително впечатлени от новите Ви знания, и ще желаят да последват Вашия образец.
Телец
Днес в хода на събитията ше станат непредвидени промени, които не може да не Ви обиден. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и задължения и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият обичан човек ще откаже да Ви показа някаква своя загадка, тъй като ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви визира. Не се вълнувайте - ще раберете всичко малко по- късно!
 
Близнаци
Днес ще бъдете изпълнени с сила и с планове всичко да преработите по личен усет. В интерес на истинат, ще съумеете да преправите всичко, само че дали ще Ви бъде по усета, никой не може да каже...
 
Рак
Подходящ ден за къси пътувания (с изключение на утринните часове). По това време ще можете свободно да контактувате с хората, които са към Вас, и то на разнообразни тематики. Само че се постарайте, да не излизате от деловия звук и деликатно да аргументирате своите позиции. Ще е потребно да обсъдите детайлите на тази или онази работа. Има възможност да бъде сполучлива ороверка или оформяне на документи. Лесно ще се справите с всяка настояща задача, изключително в случай че не се вглеждате в далечното бъдеще. Контатктът с детето или с обичания човек ще Ви донесе не малко приятни моменти.
 
Лъв
Не би трябвало да раздробявате един огромен и ярък спомен за отминала обич или за вчерашния ден, на доста, доста дребни. Така може единствено да се стигне до амортизация. И защото спомените са нещо в действителност доста скъпо, което имате, и доколкото за този ден не Ви се плануват никакви сантиментални прекарвания, отнесете се към него оптимално деликатно. Постарайте се да не го разбиете и да не го загубите...
 
Дева
Много постоянно се постанова да спасявате и измъквате тези, които са Ви напълно несимпатични. Какво да се прави - без Вас тези хора ще пропаднат, а това напълно не би трябвало да се позволява. Денят ще е доста изтощителен, само че пък не може и да се назова плодотворен. От позитивните страсти ще можете да споменете единствено възприятието за изпълнен дълг. С него няма да имате проблеми. Отношенията с околните Ви ще се утежняват, защото няма да можете да разберете, какво желаят от Вас. В последна сметка ще стане ясно, че става дума за глупави недоразумения и за нормално недоразбиране.
 
Везни
Бъдете извънредно деликатни с нововъведенията и опитите! Денят напълно не е най-подходящ за нещо такова и хората, които Ви дават обещание помощ и поддръжка надали ще удържат на обещанието си. Има възможност в най-неподходящия миг да се окажете уединено със личните си неосъществени хрумвания... По-възрастните родственици няма да се скъпят на препоръки, само че те надалеч не постоянно ще са толкоз положителни, че да решите да се възползвате. Все отново е най-добре да разчитате на личната си логичност и здравия разсъдък. Няма да се случи да се оплаквате от дефицит на сила, защото виталният Ви капацитет е висок.
 
Скорпион
Днес обърнете повече внимание на факторите, които Ви задължават да вземете тези или тези решения. Опитайте се да вземете под надзор всичко, което Ви тласка към всякакви действия, или Ви кара да се въздържите от тях. Сега това Ви оказва доста огромно въздействие и по тази причина е във Ваш интерес изцяло да се ориентирате в този въпрос, и да разберете неговия механизъм. В връзките с сътрудниците е допустимо през днешния ден да се наложи да излезете от рамките на привичните дейности, с цел да покажете, че са длъжни да се преценяват с Вас. Сега сте на 100 % подготвени за всяко предизвикателство. С новите запознанства бъдете изключително деликатни, най-много в случай че те имат сантиментален темперамент.
 
Стрелец
Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.
 
Козирог
Денят ще бъде най-удачен за Козирозите-бизнесмени, тъй като уговорените през днешния ден покупко-продажби ще им дадат опция за разширение на бизнеса. Истината е, че за тази цел ще се наложи да предприемете много рискована крачка, само че ще намерите опция да се подсигурите по някакъв метод. Не се опасявайте от взимането на ексцентрични решения – непотребният консерватизъм единствено би стеснил Вашите хоризонти.
 
Водолей
Предстои Ви неравна битка със сериозен противник, кадърен на разнообразни хитрости, подли операции и нарушение на всевъзможни правила. Денят евентуално ще бъде много под напрежение, само че Вие въпреки всичко ще съумеете да запазите успокоение, което ще Ви даде опция да постигнете смяна към по-добро. Доверието Ви в околните хора е много малко и не сте подготвени да разкажете това, което Ви е на душата, а и обкръжаващите не бързат с откровенията. Само че възприятията са мощни и разногласия не пораждат. Може да обсъждате проекти за бъдещето, или други съществени въпроси.
 
Риби
Престанете да държите в неведние обекта на своята обвързаност за възприятията, които изпитвате към него. Ако към този момент сте съумели да му отворите очите за това, че не Ви е апатичен, кажете му го още един път: за Вас може и да не е комфортно, само че на него не му е безразлично. Няма да Ви е толкоз мъчно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР