Лъчо от група „Скандау“ и приятелката му почерпиха за бебето.

...
Лъчо от група „Скандау“ и приятелката му почерпиха за бебето.
Коментари Харесай

И Лъчо от Скандау с погача за бебето - slava.bg

Лъчо от група „ Скандау “ и приятелката му почерпиха за бебето. Преди броени дни Ралица Константинова събра най-близките си дами на погача за здравето на момиченцето.

„ Щастие е да имам такива страхотни хора към себе си! “, написа обичаната на изпълнителя в Instagram и показа един кадър от събирането.

На фотографията Ралица е седнала на стол и държи в ръцете си бебето, а над нея четири орисници извършват обичайния обред с питка, бяла забрадка и мед.

„ Много да сте здрави и да се радвате взаимно “, написа другарка на Константинова под фрагмента.

Откакто роди, младата майка показа за първи път фотография с бебето при започване на 2020-та, написа Tialoto.bg. С фрагмента, на който дружно с Лъчо гушкат момиченцето си, тя направи равносметката си за миналата година и написа:

„ И дано продължим да сме си същите идиоти... (Майка ми ми се скара, че съм написала „ идиоти “. Не са значими думите, а какво сме вложили в тях, нали?) Интересното занапред следва “.

Лъчезар Евтимов и Ралица Константинова станаха родители в средата на декември, като не афишираха появяването на детенцето. По-рано дуетната половинка на рапъра – Тото, стана баща на наследник, който кръсти Доминик.

Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР