Лаборатория разрботи тест за бременност, който ще показва освен наличието

...
Лаборатория разрботи тест за бременност, който ще показва освен наличието
Коментари Харесай

Тест за бременност показва и бащата

Лаборатория разрботи тест за бременност, който ще демонстрира с изключение на съществуването или отсъствието на бременност и лицето на бащата при положение, че дамата е бременна.
 
" Когато момичето уринира върху теста, двете линии ще се появят на екрана като знак, че чака дете, а до него ще се появи лицето на момчето ", изяснява шефът на Фармацевтичен артикул " Ранна бременност ".
 
За да покаже лицето на виновника, лабораторията е получила базата данни на INE (Национален институт за статистика) и посредством пръстов отпечатък и генетична връзка е съумяла да направи ДНК-връзка, когато пробата е позитивен и може да се покаже фотография.
 
Тестът за бременност може да бъде показан в офисите на гражданския указател, когато детето се роди. Това ще послужи за доказване на бащинството и предядяване на родителската отговорност на бащата.
 
Очаква се този тип доказателства да бъдат пуснати в продажба неотложно. Това би понижило с до 60% нежелана бременност, защото огромна част от казуса е, че младежите се усещат ваксинирани от отговорността да упражняват отговорно родителство.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР