Кюстендил. Земеделски стопани, с увеличени доходи и засилена реализация на

...
Кюстендил. Земеделски стопани, с увеличени доходи и засилена реализация на
Коментари Харесай

Христо Терзийски, ГЕРБ – СДС: Работя за земеделски стопани, с увеличени доходи и засилена реализация на продуктите, произведени в кюстендилско

Кюстендил. Земеделски стопани, с увеличени приходи и засилена реализация на продуктите, създадени в кюстендилско. За това работи лидерът на листата на Коалиция ГЕРБ – Съюз на демократичните сили Христо Терзийски, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ – Кюстендил . „ Първата стъпка е направена. Община Кюстендил започва инвестиция за построяването на Нова хладилна база в с. Таваличево, която да може да поеме незабавно част от създадената продукцията, с цел да може същата да бъде съхранена за по-дълго време “, съобщи Христо Терзийски.

" Целта е нашите земеделци да не бъдат притиснати незабавно да продават своята продукция, в случай че цените не са преференциални за самите тях. По този метод производителите ще могат да завоюват време, с цел да осъществят продукцията си, без да бъдат изнудвани от прекупвачите ", уточни още той.

По думите на Христо Терзийски основното при планирането на бъдещите вложения в модернизацията на земеделските стопанства е положителното ни партньорство с Израел и фактът, че имаме еврокомисар точно в бранша на нововъведенията.
" Чрез европейските фондове се цели да бъдат привлечени средства във всяко едно домакинство, което се занимава със земеделие. Средствата ще бъдат вложени в модернизиране на земеделските стопанства посредством закупуване на високотехнологична, високопроизводителна и новаторска техника за усъвършенстване на работния развой и понижаване на експлоатационните и индустриални разноски ", посочи Христо Терзийски и добави, че посредством тези вложения ще се подсигурява опцията за осъществяване на безторово земеделие.

" Планираните вложения в земеделието ще доведат до по-добро качество на създадената продукция, което от своя страна ще увеличи равнището на услугите на сътрудниците ни от туристическия бранш, който също е част от пазара за реализация на създадената продукция ", добави Христо Терзийски, водъчът на листата на ГЕРБ-СДС Кюстендил.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР