Курсът на биткойна продължи да расте и в момента е

...
Курсът на биткойна продължи да расте и в момента е
Коментари Харесай

Ръстът на Bitcoin курса доведе до прекъсване работата на някои криптоборси

Курсът на биткойна продължи да пораства и сега е малко под $16 400 (16 388,08) при растеж 4,08%. Има растеж и на Ethereum курса. Това докара до нараснала интензивност на притежателите на известни криптовалути, което от своя страна оказа въздействие на някои онлайн услуги за продан на виртуални пари.
От няколко часа Coinbase има проблеми с обслужването. Администрацията на услугата предизвести за натрупалата се огромна опашка в обработката на поръчките и даде обещание, че за няколко часа ще оправи казуса. Но тези часове изминаха, а Coinbase към момента не може да се завърне към обикновено действие.



За една година пазарната цена на биткойна набъбна с към 1600%. На тази цифрова валута обърна внимание Уолстрийт и се смята, че това е косвената причина за взривното повишаване на най-популярната криптовалута. Този месец биткойнът мощно поевтиня, само че в този момент съвсем си възвърна предходните позиции.

Междувременно Bitcoin.com заяви че британската компания за преработване на боклуци Business Waste LTD е почнала да приема биткойни като възнаграждение. Ръководството на Business Waste LTD е уверено, че тази алтернатива ще се употребява освен от софтуерните компании, само че и от елементарните хора, които се занимават с рандеман и търговия на криптовалута.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР