Купуването на подарък за член от семейството е лесно –

...
Купуването на подарък за член от семейството е лесно –
Коментари Харесай

Перфектният подарък за Нова година според зодията

Купуването на подарък за член от фамилията е елементарно – знаем чудесно защо мечтаят най-близките на сърцето ни хора. Когато обаче трескаво търсите дарове, с които да зарадвате познати и другари, с които ще посрещнете новата година, само че не сте сигурни какво избират, постоянно губите време, средства и сила, без да съумеете да ги зарадвате. Ако не познавате усета на хората, които желаете да изненадате, доверете се на зодиите. Те ще ви посочат най-подходящия подарък за всеки от тях.

Овен

Упоритият темперамент и пословичният дебелоглав на Овен постоянно ги изтощават и изсмукват силата му. Той има потребност от възобновяване на силите и релакс. Представителите на тази зодия биха приели въодушевено подарък, предполагащ разпределяне и възобновяване на тялото и мозъка – ваучер за масаж, СПА процедура, топъл басейн. Дамите биха се зарадвали и на украшение, в случай че то е с обичаните им перли.

Телец

Телците обичат храната повече от всички останали зодиакални знаци. Колкото и необичайно да наподобява на пръв взор,подарък, обвързван с храната, ще ги зарадва същински. Може да изберете за дамите кошница със сладки изкушения, а на господата да подарите обяд в първокласен ресторант, с цел да се поглезят с гурме и специалитети.

Близнаци

На Близнаци най-добре поднесете подаръка в плик. Променливата му природа го тласка през днешния ден да харесва едно, на следващия ден друго. Представителите на тази зодия мъчно дефинират даже сами за себе си какво биха желали за подарък, какво остава вие да съумеете да отгатнете усета им и да ги изненадате прелестно.

Рак

Раците обичат часовници и бижута, само че би трябвало да имате най-малко бегли знания за стила им, желаните модели и материали, усета им. Ако нямате визия и не бихте могли да проучите, подарете им амулет – лунен камък ще ги зарадва и донесе шанс. Дамите от зодия Рак ще се впечатлят и от красиви аксесоари за дома.

Лъв

Като представител на царя на животните Лъвът обича разкоша и нищо по-малко от най-луксозното и най-скъпото не намира за уместно за себе си. Не избирайте украшение, в случай че то не е с елмаз, и картина, в случай че тя не е необичаен оригинал. Вероятно нямате сходни финансови благоприятни условия, заради което подарете на лъва най-скъпите и първокласни бонбони, които откриете. Така няма да похарчите цяло положение, само че ще съумеете да му поднесете най-скъпото от света на сладките изкушения. Може да поръчате и ръчно направен шоколад, върху който е изписано името му – автентично, царствено и неповторимо.

Дева

За Дева най-ценното се усеща със сърцето и е невидимо за очите. Романтични и скромни, те ще се зарадват на нещо за душата – стих, написан за тях, привет по обичаното радио или просто цветя с ръчно надписана картичка.

Везни

Уравновесени, крепко стъпили на земята и практични, те ще са удовлетворени от нещо, което могат да употребяват – компас, в случай че са планинари, екип за фитнес, в случай че са спортисти, готварска книга, в случай че са домакини – схванахте концепцията, нали?

Скорпион

Скорпионът жадува за завършения и приятност. Подарете му отмора, в случай че разполагате с добър бюджет. При непретенциозен изберете подарък-приключение – полет с балон ще разсъни пристрастеността му за живот. В случай, че би трябвало да е напълно алегоричен – поднесете шоколад, Скорпионите го обожават.

Стрелец

Стрелците обичат да пътуват и билет за мечтана дестинация е идеалният подарък. Ако не е по джоба ви и подаръкът би трябвало да е напълно алегоричен, поднесете им нещо, обвързвано с пътешестване – първокласен етикет за багаж.

Козирог

Каквото и да подарите, то би трябвало да е първокласно. Ако бюджетът ви е непретенциозен, изберете нещо напълно дребно, само че направено от висок клас материали – като ключодържател от естествена кожа. 

Водолей

Подходящ подарък за представителите от тази зодия е предмет, обвързван с книгите – прекрасен химикал, подложка за четене, книгоразделител. Четенето е в кръвта на множеството водолеи, имайте го поради, избирайки подаръка.

Риби

За Риби е значим жестът, че някой мисли за тях и е отделил време, с цел да им избере подарък. Не го търсете безценен, първокласен и с блестяща опаковка, дано е нещо за душата. Бонбони с надпис върху тях, изработен особено, биха зарадвали представителите на зодия Риби от сърце.

/Actualno.com/
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР