Куп звезди прочетоха новата книга на Патриция Кирилова – „О(У)чебник

...
Куп звезди прочетоха новата книга на Патриция Кирилова – „О(У)чебник
Коментари Харесай

Дани Петканов Се Учи От Новата Книга На Патриция Кирилова

Куп звезди прочетоха новата книга на Патриция Кирилова – „О(У)чебник за мъже“, още преди премиерата й, която ще събере на следващия ден край басейна на СПА-хотел Драгалевци любимци от сцената и екрана. С доста сатирични образци от действителността се обобщават 10-те мъжки заповеди под формата на Уроци за мъже, оповестява издателят на книгата ВИП Комюникейшън. Сред първите читатели на О(У)чебника са Милен Цветков, Дани Петканов, Джуджи Маринова и доста други.

Премиерата съответствува с откриването на летния сезон в София край басейна на първокласния СПА-хотел Драгалевци в София.

С доста музика, шампанско и огнена заря гостите ще дтанат очевидци на звездното четене по безкрайната образователна стратегия на мощния пол. Изненада за гостите ще бъде майсторската цигулка на българския Моцарт – Георги Димитров.

Авторката, която има зад тила си 22-годишна кариера на публицист и пи ар, част е от изследователския екип „Руните говорят“, създал нова методика и инструментариум за четене на античните български руни, към този момент показа част от тематиките в книгата на разискване в обществените мрежи. Те провокираха стотици мнения както от мъже, по този начин и от дами, които същински се забавляват с четивото.
Това е втора книга на журналистката и PR Патриция Кирилова, чийто блог се чете от милиони българи по света – https://patriciakirilova.blogspot.com.
¨Името на дебютната й книга „ Да свалим маските “ стана нарицателно за разнообразни публични тематики и даже залегна в предизборни акции на политическите водачи през 2013-2014 година – месеци след издаването й.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР