Куп лекари са замесени в голяма измама с лекарства. В

...
Куп лекари са замесени в голяма измама с лекарства. В
Коментари Харесай

Внимание! Бивш здравен министър бие аларма за отровно „лекарство“, което залива пазара

Куп лекари са забъркани в огромна машинация с медикаменти. В сходна машинация, както към този момент ви казахме бяхме забъркани и ние с Мира. В сегашната обстановка имената на лекари са употребявани за рекомендация на медикаменти, които оказват помощ за всички – очи, уши, дупе и така нататък

Това съобщи в ефира на Нова телевизия Виктор Николаев, анонсирайки диалог с различен опарил се от схемата – доктор Мирослав Ненков:

„ Поредна жертва на подобен вид реклама е доктор Мирослав Ненков или по информацията от интернет професор “, сподели Николаев.

„ Това е машинация! Ползва се моето име, вашите облици и имена и други сътрудници. Тези две неща, които не знам по какъв начин да нарека, нямам концепция какво съставляват “, сподели доктор Ненков.

По думите му името му е забъркано в две измами и той няма концепция какви са тези медикаменти, по какъв начин работят и дали изобщо оказват помощ:

„ Най-вероятно става въпрос за отпадък, щом го популяризират по този начин “, сподели той.

По думите му негови представители са закупили численост от първия артикул и са го изпратили за проучване. „ Изпращачът на стоката е с съветско име, по телефона имаше съветски акцент.

Моят представител е бил принуждаван да купи повече, тъй като не работи независимо. Цената му е 60 лв.. Активизирани са ГДБОП, прокуратурата, БАБХ и Асоциацията за отбрана на потребителите. Хостингът е регистриран отвън Европейски Съюз и това са компании, които разрешават подобен вид интернет измами.

Плащането става за сдружение, записано в Обединеното кралство на съветско име “, разкри той. И допусна, че това е група от някогашния Съюз на съветските социалистически републики за измами в България.

Според него за първия артикул са открити всички лица и притежателят. „ Не знам какъв е резултатът от него, добър или неприятен. Не знам какво съдържа! Производителите не излизат да кажат, че не са те и някой го продава от тяхно име.

Мои близки ми звънят да ме питат дали продуктът е добър, само че аз не го популяризирам! Никога не бих рекламирал лекарство или хранителна добавка “, безапелационен е доктор Ненков. И добави, че съставките на продукта могат да доведат до алергична реакция.

Според него лекарството би могло даже да е отровно.

„ Това са същински измамници. Това е руска група за измами тук в България. Ужасна история. Изключително неприятна е за мен “, признава докторът.

„ Да вървя да го кусам това, което създават “, пошегува се Николаев.

„ Най-вероятно вътре нещата са индеферентни, само че може да врътнат алергична реакция “, сподели той и добави, че няма фотография на лицето, което ги създава.

„ Трябва ми такава фотография просто “, заканително отвърна Николаев.

„ Не вярвайте на такива боклучави неща в интернет. Най-тъпият доктор е по-добър от тези медикаменти “, сподели Ненков.

„ И то оферират не един артикул, а три, четири, седем. Обещават 300 години живот, повече и от Путин “, добави Ненков.

Д-р Александър Симидчиев, проф. Тодор Кантарджиев, доктор Гергана Николова, проф. Иво Петров също са опарени от тази скица.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР