Кунчо Кунчев остава управител на „Общински пазари“ за срок от

...
Кунчо Кунчев остава управител на „Общински пазари“ за срок от
Коментари Харесай

Кунчо Кунчев остава управител на „Общински пазари“ за следващите 3 години

Кунчо Кунчев остава шеф на „ Общински пазари “ за период от още три години

Той е утвърден от комисията, провела състезанието за длъжността, и решението за назначението му следва да бъде гласувано от общинските съветници, заяви

„ Общински пазари “ под негово управление всяка година регистрира облага, създава нови и модернизира актуалните си обекти, а в този момент следва да се нагърби с още няколко значими действия – да стопанисва бъдещия плувен комплекс в парка и да съживи Залата на смеха.

Във връзка със Залата на смеха Кунчо Кунчев в качеството си на шеф на „ Общински пазари “ е подал заявление до община Русе, с което желае да стопанисва сградата-частна общинска благосъстоятелност. Той е изразил своето предпочитание и подготвеност сдружението да я ремонтира за превръщането и в привлекателен център за деца и възрастни. В непосредственост до постройката ще се построи на незначителен атракционен парк, каквото е и предвиждането на Подробния организационен проект за Парка на младежта.

Идеята е в Залата на смеха да се възстановят кривите огледала, да има електронни игри и 8D кино. Отвън ще се слагат още веднъж виенско колело, въртележка, скутери, ще има фургон за храна, питиета и кафе.

Към сегашния миг постройката не е обект на никакви правни отношения с трети лица, само че с цел да се даде постройката за ръководство на „ Общински пазари “, тя би трябвало да влезе в капитала на сдружението. Изготвената пазарна оценка е на стойност 47 094 лева Това решение също ще се вземе от общинските съветници.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР