Култовият Лиъм Нийсън навършва 68, но за съжаление няма повод

...
Култовият Лиъм Нийсън навършва 68, но за съжаление няма повод
Коментари Харесай

Лиъм Нийсън се прости с майка си

Култовият Лиъм Нийсън навършва 68, само че за жалост няма мотив да чества. 94-годишната майка на артиста - Кити Браун, е умряла единствено 24 часа преди рождения ден на фамозния си наследник. Това стана ясно от клип, оповестен във Facebook в профила на църквата „ All Saints “ в Балимина, Северна Ирландия. Записът е от дневната работа, която се е предавала онлайн онлайн поради наложените ограничавания около пандемията, като името на майката на Лиъм се загатва от свещеника: „ Молим се за всички, които са умряли наскоро… и за Кити Нийсън. Подготовката за погребението й ще бъде конкретизирана по-късно. “

През 2020-а Нийсън отбелязва 11 години от трагичната гибел на брачната половинка си Наташа Ричардсън. Тя почина след травма на главата, получена на уроци по ски в Канада през 2009-а. Тогава артистът се принуди да вземе най-тежкото решение – лекарите да изключат животоподържащите системи на Наташа, защото не съумяха да я разсънят от комата. Аутопсията откри, че дамата е умряла от епидурален хематом.



Лиъм Нийсън и дъщерята на великата Ванеса Редгрейв се срещат през 1993-а, до момента в който играят дружно в „ Ана Кристи “ на Бродуей. Женят се на 3 юли 1994-а и имат двама сина.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР