Култовият диджей Дамян влезнал в бизнеса напълно на майтап, разкри

...
Култовият диджей Дамян влезнал в бизнеса напълно на майтап, разкри
Коментари Харесай

Тайните в живота на диджей Дамян

Култовият диджей Дамян влезнал в бизнеса изцяло на подбив, разкри пред " Телеграф “ самият той.

Малко хора знаят, че една случайност го трансформира в най-популярния шоумен у нас. Спомня си, че откакто се уволнил от казармата, негов другар имал заведение. Често ходел при него. Една вечер диджеят просто не отишъл на работа. Дамян Савов бил там. " Аз съм меломан от дребен, имах в колата 30-40 касети с музика и му предложих да оказа помощ. Той нямаше доста избор в оня миг. Качих се и започнах да пущам музика. На тях им хареса методът, по който повеждам, и частите, които бях подбрал, и по този начин си открих първата работа след казармата. Човек, като се уволни и се хваща да работи, първото, което му изпадне, при мен се получи на подбив и цялостен шанс, че това ми се удаваше “, спомня си той. Да си шоумен не се учи, това е нещо, което би трябвало да ти е обещано - гений, а той го носи и по този начин повече от 20 години съумява да забавлява хората с музиката и ораторството си.

Шампион

Музиката има централна роля в живота му. Разсъждава, че в случай че не беше влезнал в шоубизнеса, най-вероятно щеше да стане треньор по плуване или служител на реда. Като дълготраен плувец става два пъти народен и пет пъти балкански първенец. От друга страна, татко му е дълготраен чиновник в системата, а брат му е проф. доктор на науките по Национална сигурност. Професионалната му кариера потегля в друга посока. Вече 26 години той се грижи за положителното въодушевление на доста българи. Самият Савов споделя, че постоянно е с усмивка на лицето и че тайната на дълголетието се крие точно в това да си благополучен и в положително въодушевление постоянно.

" Няма по какъв начин да ме видиш без въодушевление, без усмивка, в никакъв случай не се наскърбявам, по-скоро от време на време се нервирам на някакви неща, да вземем за пример свързани с държавнически и управленчески проблеми “, споделя той и прави уточнението, че няма никакво желание да цапа името си с политика. " Нямам нужда да влизам в политиката. Интересувам се дотолкоз, доколкото имам гражданска позиции и желая да я изразя. Това, което разбрах до момента, е, че политиката е мръсно нещо и няма правила. Влизаш с позитивен имидж, опитваш се да направиш нещо, виждаш, че не става, тъй като то не зависи от теб “, изяснява той.

Режим

Един ден на Дамян минава динамично - става по обяд, един душ, кафе – наложително, и задания. Всеки ден има някакви неща, които би трябвало да направи. " Имам постоянно някакви неща, които са поддържащи денем, да си прегледам техниката, да поправя нещо, да купя ново “, споделя той. Въпреки че не всеки ден има работа, през нощта споделя, че режимът му е извърнат и мъчно съумява да си легне преди 4 сутринта. Тези часове употребява, с цел да чете книги и всякаква информация в нета, която му е забавна. Обича да чете за всичко - политика, медицина, за коли, техника и други. Смята, че всяка нова информация, която научава, му оказва помощ както в работата, по този начин и в връзката му с другите хора. " Освен че пущам музика, аз съм водещ на всевъзможни събития, празненства, срещам се с разнообразни хора и би трябвало да съм с богата обща просвета, а и знанията са метод да поддържаш мозъка си млад. Дори с цел да може да се шегуваш, е значимо да си съответен на всевъзможни тематики “, изяснява той.

Студент

Това го стимулира да се запише да учи и предходната година приключва национална сигурност. Преди години кандидатства история - учи 3 години, прекъсва, след това отново учи, отново прекъсва и в този момент взема решение, че е време да приключи. Няма да става служител на реда, само че е значим образецът. " Исках да покажа и на децата си, че човек би трябвало да учи непрекъснато и в никакъв случай не е късно за нищо “, споделя Дамян.

В момента чете “Сивия кардинал на Кремъл ", забавни са му тематиките, които са наранени в книгата за връзките на Путин и олигарсите. Погледът на авторката върху тази страна. Тази тематика е настояща сега и аз желая да знам другите гледни точки, несъмнено, истината е постоянно някъде по средата, само че аз чета и двете страни ", споделя Дамян.

Тайна

Чувства се благополучен и задоволен от това, което прави. Тайната е елементарна. Да си спокоен, индивидът до теб да не те ядосва и да гледаш на нещата от горната страна. " Имам един принцип, че всяко едно нещо, което можеш да платиш, не е проблем, а разход. Не разбирам хора, които си късат нервите за злободневни проблеми, това е единствено затруднение. Всяко едно такова нещо е просто ходило по пътя нагоре. Никой човек няма проблеми, в случай че е здрав ", изяснява той. Като човек на изкуството суетата е част от живота му. Признава, че върви на фитнес. В последно време няма доста време за тренировки, само че се старае да наваксва. Заменил е тежестите с кардиоупражнения. Рядко намира време за плуване. " Лятото влизам в морето, едвам се разхладя, и предлагам на хората да не употребяват морето за огромни и дълги плувания, тъй като то е рисково “, изяснява той. Спазва режим на хранене. " Не вечерям след 8 часа, лимитирам сладкото и тестените произведения до най-малко, а алкохола съм го спрял изцяло “, признава той. Шоуменът не пие никакъв алкохол от 5-6 години. " Разведохме се с чашката. Гледам си фотоси от времето, в което съм употребявал, и в този момент, несъмнено оказва въздействие върху метода, по който изглеждаме. Разликата е фрапантна. Пуша, само че доста малко, това е един от пороците, които пробвах да спра, само че все не съумявам - единия път за една година, другия за седем месеца. Аз съм съвсем ангел, нямам никакви пороци. Казвам на жена ми Ваня, че скоро ще ми поникнат крила ", смее се Савов.

На дивана

Ваня и Дамян са дружно от петнайсет години. Любимото му време е с нея. Най-истинската му отмора е просто да си останат двамата уединено в жилището и да се излежават по през целия ден на дивана.

Тайната на връзката е да има разговор, смях – възприятие за комизъм и успокоение – да се схващат взаимно и да гледат в една посока. " Ние сме под една шапка, тя е певица и имаме общ път и тематика. Единият от двамата би трябвало да е по-търпелив. При нас тя е по-търпеливата. Но и аз я разбирам с половин дума и не спекулирам с търпението й.

Като всяка друга жена и Ваня прави забележки на Дамян, само че той ги приема с усмивки. “Прави ми забележки за това къде съм си оставил ризата, че оставям кочина след себе си, за всевъзможни неща, като всяка жена, аз се дръзвам, крещя, нали за това сме дружно. Шегуваме се в общи линии ", споделя Дамян.

В момента приготвя три музикални плана, които съгласно него ще бъдат ударни. Не желае да издава с кого са, само че са с известни реализатори.

Прави дивотии с децата

Не стопира да се забавлява дъщерите си. Макар и двете да са към този момент огромни, когато са с татко си се вдетиняват. Правят всевъзможни бели, когато са дружно. Обичат да вървят по магазините, обикалят, майтапят се и пеят. " Влизаме в някой магазин и се стартират магариите. Голямата му щерка е към този момент на 22 и учи национална сигурност по стъпките на татко си, дядо си и чичо си. Малката е гимнастичка, сцената я притегля и Дамян счита, че тя е наследила артистичността от него. Всъщност и двете са взели по нещо от него.

Става мафиот в " Махленска кавга “

Последната оригиналност към Дамян е ролята му в киното. След броени дни следва да излезе филм с негово присъединяване. Лентата е снимана в София преди към 3 месеца, а заглавието й е " Махленска кавга “. Дамян има опит в киното, тъй като преди години взе участие в хитовия сериал " Хотел България “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР