KugooKirin S4 има с 15% по-широка площадка за крака, което

...
Коментари Харесай

KugooKirin S4 – електрически скутер за улегнали ездачи


KugooKirin S4 има с 15% по-широка площадка за крайници, което го прави неповторим на пазара

Популярната марка скутери Kugoo е известна с необятната си гама електрически тротинетки, които пасват на желанията на разнообразни категории консуматори. Моделът Kugookirin S4, който ще представим през днешния ден, е основан най-вече за улегнали хора, към този момент минали младежките си години.

Няколко са акцентите в, предлаган в този момент на доста конкурентна цена от €352,43 с ваучър за отстъпка NNNTECHKUGOS4 в онлайн магазина GeekBuying. Производителят натъртва на мощния 500W мотор, умерената оптималната скорост от 35 км/ч и огромния LCD сензорен екран, ситуиран на кормилото. Kugoo е направил площадката за крайници с 15% по-широка от елементарното за да обезпечи по-удобно каране – това прави Kirin S4 неповторим на пазара. Освен това скутерът е оборудван със постоянни 10-инчови пневматични гуми.

KugooKirin S4 е планиран за устойчиво и надеждно каране в градски условия

Очаквано, S4 има здрава структура с антиоксидантна рамка, която в същото време е и лека. На този скутер могат да се возят удобно хора с тегло до 100 кг. Дръжките са ергономични, с висококачествена дроселова клапа. Моделът може да се сгъне доста елементарно, безусловно за секунди, като се отключи плануванаъа ръкохватка за тази цел. В сгънато положение скутерът, с тегло към 17,5 кг, е доста по-удобен за преместване и предпазване.

Отличителна характерност на е огромното сензорно LCD табло начело на кормилото, което демонстрира в действително време цялата нужна за карането информация, включително положение на батерията, режим на скоростта, температура на мотора, изминати километри, фарове и други

10-инчовите пневматични гуми на KugooKirin S4 са подобаващи за всевъзможни пътища

Безчетковият 500W мотор (730 об./мин) поддържа оптималната скорост до 35 км/ч. Това е устойчив електродвигател с водоустойчив дизайн по стандарта IP45, което значи, че е предпазен от дъжд и вода. Предвидени са три режима на скоростта – 15 км/ч, 25 км/ч и 35 км/ч, които могат да се превключват от сензорното табло. Има и специфичен круизен режим. Освен това са вградени разнообразни отбрани – от късо съединяване, прекалено разреждане, високи температури, свръхток и други

По отношение на сигурността, е оборудван с дискови спирачки с електронно ръководство (Е-ABS) за безвредно прекъсване. Разполага с предни и задни LED светлини, които са ярки и имат съвременна визия. Предният 3W фар обезпечава видимост до 20 метра, а мощен звънец предизвестява останалите на пътя. Скутерът е минал строги проби за устойчивост и ще ви служи доста години. 10-инчовите пневматични гуми разрешават каране по всевъзможни пътища, с надолнище до 15°.

Мощен челен фар и задна стоп светлина подсигуряват сигурността на KugooKirin S4

Батерията с потенциал 360WH (10Ah) се зарежда за 6-8 часа и е задоволителна за пробег от към 40 километра. Така че при умерено градско прилагане, ще ви се постанова да зареждате скутера един път седмично. Освен това има система за възобновяване на силата, която презарежда батерията и създава ток в придвижване и при прекъсване.

Ако би трябвало да обобщим, скутерът за възрастни има няколко основни преимущества: здрава структура, мощен 500W мотор, дискови спирачки с E-ABS, табло с огромен сензорен екран, редица вградени отбрани, по-широка площадка за крайници и надеждни 10-инчови гуми. Може би му липсва само седалка, каквато оферират някои други модели на Kugoo.

Дисковите спирачки с Е-ABS надзор подсигуряват безвредно прекъсване на KugooKirin S4

Можете да купите този постоянен електрически скутер тук: – на цена от €352,43 с ваучър за отстъпка NNNTECHKUGOS4 в онлайн магазина GeekBuying и безвъзмездна доставка от европейски склад. Това е модел с чудесно съответствие сред цена и характерности.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР